12345678__ Kızlar 6+5 günlüğüm düşük riskim çok fazla doktor progestan hap verdi vajinadan alınması gerek ama ben aldıktan 1 saat sonra bile laboya giidince hep dışarı akıyor, kullanan bilgi verebilecek var mı
Oozgn 12345678__ Gece yatarken kullanıyordum ilaç geri geliyor diye endişelenmeyin iç çamaşırı batıyor ama güzel bir ilaç ağızdan alıma göre vajinal daha iyi
whitedream 12345678__ fazlası çıkıyo ihtiyaç olan kadar vücut alıyo ittirebildiğin kadar içeri gönder aldıktan sonra 1 saat yat
Ezgiturker7 vücut alması gerektiği kadarını alıp geri kalan kısmı bırakıyor hiç endişe etmenize gerek yok ben de sabah öğle akşam vajinal yoldan kullandım . Burda tek dikkat etmeniz gereken hijyen dışarıdan müdahale olduğu için enfeksiyon riski yüksek umarım mutlu haberler alırsınız 🙏❤️ 12345678__
Gkc92 12345678__ hiçbir sorun olmaz ben 5 aylık hamileyim günde iki defa hala kullanmaya devam ediyorum ve onunla birlikte pruloton iğne. Muhtemelen size belli bi aydan sonra bıraktıracaklardır. Vücut ihtiyacı olanı alıyor zaten ☺️
Hozkan Gece yatmadan önce vajinal yoldan alırsan sabaha kadar da genellikle tuvalete gitmezsen sıkıntı olmaz canım.. gün içersinde akıntısı oluyor elbette o da vücut fazlasını atıyormuş
12345678__ Gkc92 ay inşallah dediğiniz gibi olur ya ❤️❤️içerde kan yığını göründü hala risk altındayım 2 hafta önce kanamam oldu 4 gün boyunca bebek gitti dedik kesin ama ultrasonda bebek göründü kkalp atışı da vardı şok olduk ya
Ergen50 12345678__ ben 3 aydan fazla kullandım tedbir amaçlı tehlike yoktu gece yatmadan kullanıyordum zaten tuvalet çıktığımda fazlasını atıyor
12345678__ Ergen50 siz günde tek öğün mü aldınız ben günde 2 öğün , işe yarafı mı aldınız mı bebeğinizi sağlıkla kucağınıza inşallah
Elcnbykckr 12345678__ ağızdan alabilirsin bende beceremedim ağızdan aldım en azından aklımda soru işareti kalmamıştı biraz sersemlik etti ama katlandık bi süre
12345678__ Elcnbykckr ağızdan aldım bi süre ama aşırı derecede bende baş dönmesi yaptı evde tektim kendimi zor attım komşuya korktum vajinal almaya başladım
kadriye25 12345678__ hormon ilacı olduğu için o etkiler oluyor ben baştan beri kullanıyorum vücut alıştı günde 3 adet içiyorum 35 hafta olduk
Ergen50 12345678__ ben aşılamayla gebe kaldım doktorum tedbir amaçlı günde 1 tane kullan demişti gece yatmadan alıyordum 3 ay felan kullandım sonra sıkıntımız olmadığı için bırakalım dedi
Ergen50 12345678__ daha 17 haftalığız teyzesi dillerim rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder
Gkc92 12345678__ Allah’a şükür sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Korkmayın sizin gibiydim bende Allah’ın izniyle hiçbir şey olmicak☺️🙏
Mlhameliha 12345678__ ben kullanıyorum cenim hem iğne hem fitil hemde hap hepsini alıyorum. Fitili önden tuvalete çık sonra ilacını al iki üç saat kalsa zaten eriyor etkisini gösteriyor zaten kendisi eriyince akıyor bu normal
12345678__ Mlhameliha çok teşekkür ederim canım ya hala benim içerde kanama görünüyor çok şükür şu an kanamam durmuş kaç gündür , ama daha önce adet kanaması gibi kanamam oldu bebek gitmemiş ona rağmen, lütfen dua edin