Cicekkiz1 mucizebebek03 hayırlı olsun 🥰 bana da 12 de erkek 16 da kız dediler. Detaylıyı bekliyim en iyisi diyorum. 16+6 olduk hala pıt pıt bile yok 2. Gebelik. Bir oğlum var🤲💕
ilknur-34 mucizebebek03 Bende 17.haftamda ögrenmeye gidicem inşallah ögrenirim ayrıca oglunuzun olmasınada sevindim her iki meyvedende tadıcaksınız 🥰
mucizebebek03 ilknur-34 sağol canım benim evet dünya bi yana kızlarım bi yana ama insan dediginiz gibi iki meyveyi de ıstiyor 😃🥰rabbim seninde gönlüne göre versin inşALLAH 🤲🏻🌼❤
Mlktprk mucizebebek03 Baya nazlandı hemde ya uğraştırdı bizi ama olsun buna da şükür napalım☺️🤲🏼 Çok sağol bu arada hepimizin inşallah canım🙏🏼🌸🥰
Mlktprk saykoogg Genelde erken tahminler de yanılma oluyor ama olmadığı da oluyor tabi birazda doktorun uzmanlığına ve bebeğin pozisyonuna bağlı sanırım
mucizebebek03 Uscan Oyyy paşa açmış desene 😃sevindim sizin adınıza rabbim hayırlı sağlıklı evlat etsin🤲🏻🌼🦋❤
Minikannecik2 mucizebebek03 bende dün gittim 15+1de ogrendim kizcemi bir de oğlum var çok şükür 🥰🥰❤️❤️
Berfino mucizebebek03 wala cnm bı kızım var 4 yaşında bide 15 haftalık hamileyim daha cinayeti öğrenemedik ya doktor dedi makinam renkli ultrason olmadığı için bakamıyorum çok şaşırdım devlet hastanesi neden söylemiyor ya