mucizebebek03 14 haftalık yüzde 70 erkek dedi bugün kesinleşti iki prensesten sonra oğluşum🦋 oluyor 😍🥰sizde nedir durumlar cinsiyetler öğrenildi mi❤
_Tugba34 mucizebebek03 ah ne güzel benim de 2 prensesesim var 6.3 haftalıgım inşallah oglum olur cok istiyorum tabi önce saglık🙃
Mlktprk mucizebebek03 16 da ters duruyo dedi 17 de sırtı dönük dedi 18 de bacak arası kapalı göstermiyo ama sürpriz yapmazsa erkek dedi en sonunda🤷🏻♀️ Detaylı ultrasonu bekliyorum bekledikçe merakım daha da çok artıyo🤦🏻♀️
mucizebebek03 _Tugba34 Rabbim gönlüne göre versin inşALLAH canım ikisinin sevgisini de tattırsın 🤲🏻😘❤
mucizebebek03 Mlktprk Hiç sorma bizde de hep ihtimal yüzde hesabı gitti bugün şükür açtı bacağını gitmeden önce iki bardak vişne suyu iç iyi geliyor inanmıyordum ama bende de işe yaradı sende de yarar inşALLAH 🥰🥰😘
Mlktprk mucizebebek03 Evet mutlaka öyle yapıcam zaten yoksa bı gidişle doğum da öğrenirim heralde🤦🏻♀️😀
edauyanik mucizebebek03 bizimde bir kızımız var 20 aylık 🌸 bu da dün öğrendik 16 haftalık erkekmiş sağlıklı olur inşallah en önemlisi 🙏 Allah herkesin gönlüne göre versin 😘
mucizebebek03 Mlktprk naz yapıyor annesi kaçış yok muhakkak uygun pozisyonda gösterir 😃rabbim gönlüne göre versin inşALLAH canım
Mlktprk mucizebebek03 Baya nazlandı hemde ya uğraştırdı bizi ama olsun buna da şükür napalım☺️🤲🏼 Çok sağol bu arada hepimizin inşallah canım🙏🏼🌸🥰
ipeknazinannesi mucizebebek03 bizede 14 haftada %90 erkek demişti bugün kontrolde (17+0) kesin erkek olduğunu öğrendik 🥰 hepimizin bebişini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah 🙏🏻
saykoogg mucizebebek03 bana 11 haftada kız dediler 13.haftamda kesin erkek dediler acaba çok erken mi cinsiyet için
Mlktprk saykoogg Genelde erken tahminler de yanılma oluyor ama olmadığı da oluyor tabi birazda doktorun uzmanlığına ve bebeğin pozisyonuna bağlı sanırım