Alyalina55 Acıl bırsey sorabılırmıyım kızlar ben bır kez dusuk yaptım suan tekrardan 4aylık hamıleym calsyrm ve devamlı araba kullanmak zorunda kalıyorum bana kullanma dıyolar sızce ne yapmalıym
Mavi34 Alyalina55 araba kullanmanın bi zararı olurmu ki. Allah korusun kaza vs olursa o an korku sarsıntı olur en çok onun dışında birşey olacağını sanmam neden öyle diyorlarki
Belacivciv Alyalina55 Doktorunuza sorun bence en iyi cevabı o verir size bu konuda ama bana saçma geldi niye araba kullanmayasınız düşük riskiniz şuan yoksa ben bisiklet kullanıyorum hatta :)
BTSG04 Alyalina55 ben 9 ay boyunca kullandım ne gibi sorun olabilir anlamadım ama ben bişey yaşamadım
Alyalina55 BTSG04 bende onu dusunyrm ne gıbı sorun olablr dye hep yok cok arabayla oraya buraya gdyosn gtme zararlı dyolar
Umbilik Haftaya 6.ayımız dolacak, araba kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Uzun süreli yolculuklarda kullanmasak bile sıkıntı olabiliyor ya belki ondan bahsedilmiştir.
Gulbeyazk Alyalina55 canım bence bu durumu doktorunla detaylı görüş çünkü benim riskim olduğundan dolayı doktorum çok fazla arabaya binme dedi sarstığı için ama tekrar belirteyim benim riskim var senin riskin yoktur cocuk sagliklidir rahim de sağlamdır o zaman sıkıntı olacağını düşünmüyorum
hanimhanimcik Alyalina55 araba kullanmadan bişey olmaz ama Allah korusun kaza olursa olabilir. bu sizi korkutmasın bence yolda yürürken de başımıza ne geleceğini bilmiyoruz sonuçta
Sumeyeslyrt Alyalina55 yüksek ihtimal kaza yapmadan felan korktukları içindir ama, yayayken Allah korusun başına bi iş gelmeyeceği ne malum, eğer sarsıntıdan dolayı diyorlarsa zaten toplu taşıma araçları daha çok sarsıyor..