Aleyna_kpln Kızlar ikinci bebiş 37+3gunluk suan ama donmedi daha sizler ne durumdasiniz İlk kizimda normal dogum insallah buda oyle olucak
Mom5444 Aleyna_kpln 36+1 🎉ilk bebiş erkek 🎈 35 haftada ebe başı aşağıda dedi ☺️ Benimde normal olucak nasip kısmetse 😊
Alyamm_ Aleyna_kpln Uygulamaya göre son 39 ama 2. Gebelik ve sezaryen olacağım için en geç 39. hafta da alacak doktorumuz oyüzden en fazla 32 gün falan kaldı 🌼
Ssssss Mom5444 @Aleyna_kpln benim de 35. Haftada gittim başı aşağıda demişti. Göbeğim biraz aşağı indi 36. Da tekrar gittim dün başı hala aşağıda ama kanala girmemiş. Yalancı kasılmam çok oluyor. Ne zaman gelir acaba bizim kız merakla bekliyorum 🙈
EymenAli21 Aleyna_kpln bugün doktora gittim 18 Haziran doğum için gün verdi doktorum 33+6 yarın 34 oluyoruz 2400 kilosu minnakin iyimi sizce çok heyecanlıyım 🙈son 28 gün 💙🤰🤗
shktll EymenAli21 sizinle ayniyiz 😍 18 haziran günü sezeryan mi olucaksiniz çünkü benim doktorum 20 hazirandan sonra beklicez 3 temmuza kdr dogdu doğdu yoksa yatış yaparız dedi
Haticekuce EymenAli21 doğum günü aynıyız 18 hazirana gün verdi benim doktorumda şuan 34+3 teyiz bekliyoruz hayırlısı ile 🤲
badeilemerve Aleyna_kpln 32+2 deyim. Bebiş 27 de döndü ama anasının normal dogurasi yok 😁 bakalım neler olacak şafak 54 görünmekte 🐣
Aysunduruu Aleyna_kpln 37+1 günlüğüz 3 gebelik döndümü dönmedi bilmiyorum ama bebeğim çok hıçkırık tutuyor ya sizede oluyor mu acaba
birprensesvebirprensannesi Aleyna_kpln 32+4 son 52 🐣Oğluşum 20. Haftadan beri baş geliş çok şükür inşallah dönmez 🤷
aslannaz21 Aleyna_kpln 37+1gittim dönmüs basi baya asagida dedi yarin tekrar gidicem bakalm ne durumda bebisim