mom77 2 cm acılmam var sizce sancılarım ne zaman gelir yada acılma 4-5 cm ne zaman ılerler tecrubeliler yazabılırmı dgum ne zaman baslar sizce
Ebru1654 mom77 1 saate kadar sancın olmassa yada sıklaşmassa suni sancı veriyolar oda verdikten 20 dk sonra flan sıklaşmaya başlıyo sancıların şanslıysan ortalama saat başı açılman olur
Aysunduruu mom77 kişiden kişiye değişir canım ya ne desem yalan olur ben 3 santim açılmam vardi sancim vardi suni sancida verilmesine rağmen 20 saat sonra dogura bildirdi
Gzmkrt mom77 canım kimse sana net birşey söyleyemez bu kişiden kişiye değişir benim nişan geldi 2 cm açılmam vardı bebekte bi sıkıntı olmadığı için 2 gün sonra suni sancıyla doğum başlatıldı ama sen bakmışsın 2 saat sonra sancı başladı açılman oluyor sağlıklı güzel doğumlar inşallah❤️
mom77 Ebru1654 dün muayene oldum doktoruma evdeyım suan doktorum sancıların olursa suyun vs gelirse gel dedi 37. Haftadayım dun alttan muayem vardı baktı 2 cm acılma var yumusama sulanma olmus dedi
Buse2a mom77 canım banada 37 de dedi ama 2 cm açılma var diye hemen doğurmassın belki 3 4 gğn sonra belki bir hafta sonra dedi ve üstünden tam bir hafta geçti 2 gün sancım olmuştu şuan yine normale döndüm yani 38+3 üm
Zeyneptekin Canim benim kizimdaki gebeligimde 6.aydan itibaren 2cm aciklik vardi 39. Haftaya kadar gitti suni sanciyla dogurdum yani hic belli olmaz o tamamen bünyeyle kisiyle alakali ama istiyosan gelsin hemen bitki caylariyla vb destek verebilirsin
Ogrtmenhnm Aysunduruu ilk doğumunuz muydu ve doğumdq dikisiniz oldu mu bende çok merak ediyrm bu normal doğumu ve dikiş olayini
Buse2a mom77 adet olacakmışım gibi ağrdı sonra belime vurdu ara ara tekrar oldu şiddetlenecek sandım ama 2 günün sonunda geri geçti😏
Gzmkrt Ogrtmenhnm canım bende İnan dikişten çok korkuyordum ama zaten hissetmiyorsun sonrasında da seni çok etkilemiyor yani bende çok yoktu zaten kötü olmadı darısı 2.doğuma
Aysunduruu Ogrtmenhnm ilk de aynı oldu ikincide canım ikinci daha zordu hatta kordon dolanmıştı boynuna zor indiydi bide 2 ci kolay olur derlerdi bende olmadı ya az yırtılma olduydu 3 tane dikiş atılmıştı bakalim bu nasil olacak inşallah bu kolay olur ya
Aysunduruu Ogrtmenhnm normal ikiside canim buda normal olur herhalde dr birsey demedi hiç 14 sene sonra 3 çocuk kolay olur inşallah yaa Allah herkesin yardımcısı olsun ama sana şu kadar söyleyeyim normal doğum gibiside yok dogurunca hersey düzeliyor o an çok müthiş birsey gerçekten ağrılardan eser kalmıyor için güzel temizleniyor rahat hareket edebiliyorsun bebeğine rahat bakabiliyorsun