3458 Hanımlar merhaba 9 haftalık hamıleyım sureklı lekelenmem oluyordu bugün nedenını ogrendım kanama alanı varmış ama kese etrafında feln degıl karşı tarafında dedı . Yüksek rısklı bır gebelık degıl dedı . İğne verdı ılaca devam edıyorum . Böyle olup kanama alanı gecen var mı
Ekvatoral 3458 benim 12. Haftada başlamıştı. 14 hafta boyunca kanama alanı devam etti. Ama gelen olmadı bir süre sonra
slnurn 3458 benimde 6.haftada kanama alanım vardı bende lekelenme olmadı. 3 hafta hep dinlendim ayaklarıma yastık koyup uzandım ya da oturdum 3 hafta sonra kanama alanı geçmişti 😊 şimdi 30.haftadayım bir daha hiç olmadı
Mamak 3458 bende 7+4 de kucuk bi kanama alani vardi. 9. Haftalikken lekelenmem oldu. Usg a girdim kanama alani gecmisti. Bazen o kanama alani akarak geciyormus bazende vucut onu absorbe ediyormus. Ne kadar buyuklukte biliyormusun? Bol bol dinlen canim, gecer insallah merak etme.
3458 slnurn benımde 6+5 de basladı devam etti bugün de nedenını ogrendım ama çok tedırgın oldum . Rabbım hayırlısı ıle kucağınıza almayı nasıp etsın . Bende 2 haftadır bol bol yatmaya çalışıyorum bır tek yemek yapmak ve lavabo ıcın kalkıyorum
Ekvatoral 3458 Benim tedavi ile olduğundan pozitifi almadan önce başlamıştım duphaston ve progestan kullanıyordum. 36. Haftadayım hala progestan kullanıyorum
3458 slnurn yok zatn yormuyorum kımse olmayınca mecbur yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum . Su an bıle hastahaneden çıkmadım aklıma soru gelır soruyum dıye 😂
3458 Mamak büyüklüğüyle alakalı bır sey demedı şükür sımdılık lekelenmem gectı 2 gündür . Sadece yüksek rısklı bır gebelık degıl dedı kesenin karşısında dedı 2 hafta sonra tekrar gel dedı.
MineLule Gebeliğimin ilk üç ayı kanama alanıyla geçti bir süre rapor alıp sadece yattım. Bir ilaç kullanmıştım hap, adını unuttum. Her hafta kontrole gidip bebeğin gelişimini takip ettik. Sonra toparladık çok şükür. Şu an 25. Haftamıza girdik.
Ablaytuba İlk gebeligimin ilk dönemlerinde başlayıp sonuna kadar devam etmişti. Haftalık iğne ve progestan kullandm şuan oğlum 2yasinda
3458 Ablaytuba ıns bende de bır sey olmaz ılk hamılelıgım ondan korkuyorum ama gördükçe burdakı arkadaşları ıcım rahatladı