Zelsonr Güzel annelerim nolur bana yardımcı olun yaa, ben hepsi buradadan bebek odası sipariş vermek istiyorum ama tereddutteyim daha önce ordan mobilya alan var mıi memnun kaldınız mı lütfen yardımcı olur musunuz artık siparişi vermem gerekiyor😞😞
momlove1 Zelsonr ben ne zaman sipariş versem mınilya tarzı bisey kurulumunda cinnet geciriyoruz😀😀😀 o yüzden kurabilecek bi yerden almanızı tavsiye ederim
Feyza-nur Zelsonr biz kardesime dolap ve ders calısma masası aldık hemen ve sorunsuz geldı tek sıkıntı kurulum o işten de anlıyorsanız sıkıntı olacagını sanmam
Didoudo Zelsonr hepsi burada değil ama trendyoldan bebek odası için dolap ve şifonyer aldım. İndirimdeydi 3 gün içinde geldi demonte halde. Kendimiz kurmak istemedik bir marangoz çağırıp kurdurduk 150 lira gibi bi fiyatta ona verdik. Her türlü piyasanın altında bir fiyata denk gelmiş oldu 😊 genelde sorun çıkmıyor çıksa bile irtibatta kalabileceğiniz satıcıdan alışveriş yapmanızı öneririm yorumları dikkate alın mutlaka ☺️
midekoruyucu Zelsonr ben büyük mobilya değil ama tv ünitesi almıştım sorunsuz geldi gelmesine de kurarken çok uğraştık 😂 o da bizim beceriksizliğimizdir belki de
Zelsonr momlove1 Benim eşim kurmadan anlıyor videoları varmış kurulum için matkap seti de var bizim evde hallederiz sadece nasıl gelir kalitesi nasıl olur konusunda kararsızım canım
Zelsonr Didoudo Anladım canım çok sağolun trendyolda aynı ürün biraz daha yüksek fiyatlı aynı ürün aynı satıcı ama fiyat farklı bende hepsi buradadan alıyım dedim sonuc olarak şahıs aynı diye
Zelsonr midekoruyucu Anladım canım,yok estağfurullah😂 İnşallah bende siparişten memnun kalırım eşimle yüz göz olmak istemiyorum kurulumdan anlıyor eşim tek sıkıntım ya hasarlı gelirse diye
momlove1 Zelsonr yani genelde sunta lam felan oluyor ama markaya göre değişir mdf iyi idare eder mdf olabilir bütcenize göre hareket edecekseniz tanibi oda idare eder alacagınız ürünede baglı noktabebe yada babycim var instagramda setleri var her bütceye uygun bakin isterseniz
midekoruyucu Zelsonr güvenilir bi satıcıdan alırsanız sorun olmaz diye düşünüyorum 🤗 İnşallah olmaz yani 🤗
baby_mama Zelsonr önemli olan satışı yapan mağaza, hepsi burada aracı sadece. Satıcı olan mağazayı araştırın, yorumlara bakın, instagram sayfaları var mı bakın.
Zelsonr Ervan Sağol canım. Yani hepsi burada da Trendyol gibidir demi trendyoldan çok aldım ama bundan hiç almadım
Zelsonr momlove1 Anladım canım çok sağol önerin için benim Instagramim yok maalesef anca olan birinden bakarım ❤️🤷