Mavi_- Arkadaşlar adetime 6 gün var burada yazılanlar genelde aşılamanın 14. 15.günü adet olmuş aşılamadan sonra eğer tutmadıysa 14.günden sonra adet mi olunuyor yoksa tam da adet olacağımız tarihte mi oluyoruz yarın 14.günü biraz korktm o yüzden 😒
Elbet-birgun-kavusacagiz Mavi_- her kisinin bunyesi farklidir. Siz 15.gun test yapin doktorunuza bildirin Ben 16.gun adet olmustum hem
Melike3535 Mavi_- sen adet tarihini bekle canm benim 1 gün geçti hemen kan verdim 10.47 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 49.96 çıktı suan 12 haftalik hamileyim:)
Mavi_- İnşallah bende olmam ya aşılamada daha çok stres yapıyo insan tedavi olduğun için sanki tutacak gözüyle bakıyosun olmayınca her zamankinden daha çok üzülüyosun aşılama yaptırdığımdan beri buraya yazıp yazıp durdum zaten
Melike3535 Mavi_- bende hep dedm adetim gelcek ağrım var diye ama bebis tutuyomus o agrilarla Allah sanada nasip etsin inşallah
Mavi_- Melike3535 inşallah canım solda yumurta yok ama sadece sol kasığım arada batıyo sabahları başım ağrıyo ve çok halsizim göğsümde hiç bi belirti yok inşallah hamilelik belirtisidir bunlar
Melike3535 Mavi_- benimde göğsümde yoktu siskinlik acı falan gebeliğin ilk haftaları oldu dokunamiyodum suan geçti
Mavi_- Melike3535 biraz önce bi post açılmıştı progestan kullananların göğüs hassasiyeti olmuyo diye doğru demek ki bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
whitedream Mavi_- evet adetten 2 gün önce geldi çünkü iğneler yumurtamı erken geliştirdi çatlatma ignesini erken vurduk âdetin 8.günü vuruldum.bide progestan kullandım hamilelik yoksa adet olmayı sağlarmış.ikinci aşılamamda tuttu
Mavi_- whitedream anladım canım bugün ben aşırı halsizim midem çok bulanıyo 5 gibi test yapacam bence tutamıyorum kendimi bebiş yoksada üşütmüşümdür çünkü akıntımda çok bakalım artık 13. Günde varsa çıkar inşallah
whitedream Mavi_- aşılamanın 12.günü uyku hali oldu hep o zaman süphelendim kan verince 14.günü çıktı ama idrarda çıkmazdı. e sana kan vermeye gel demediler mi kaçıncı aşılamandı seni biliyorum yorumlardan daha öncede konuştuk ama unuttum detayı
Mavi_- whitedream ilk aşılamam doktor şu gün yap falan demedi varsa var yoksa adet olursun dedi biraz olumsuz konuşan bi doktor umutlandırmıyo hiç beni 😔
Mavi_- umudumvar2 test yok alacam çalışıyorum 5 te evde Olurum ancak umarım erken yapmıyorumdur durduramıyorum kendimi maalesef negatifi göreceğimi bilsemde içimden bi ses yap diyo