Yagmr78 ayni yollardan bende gectim ve hala yuruyorum bu yolda. 3 yildir olmuyor ve hala umutla 4 gun sonra gelecek olan adetimin gelmemesi icin dua ediyorum. Eger herhangi bir saglik sorununuz yoksa beklemekten baska careniz yok. Biz oyle yapiyoruz. İlk zamanlar stresten adetim bile gecikiyordu. Ama artik yillar gectikce saldim. Olursa olur olmazsa olmaz diyorum. Kendimi yipratsam da parcalasamda baktimki birsey olmuyor elimden gelen. O yuzden sabirla beklemek gerekiyor. Biliyorum kolay degil ama ben basardim, artik umursamiyorum. Bebek yok mu sorularina utana sikila henuz dusunmuyorum yalani ile cevap verirdim. Bu sorular her zaman karsimiza cikiyor ve ben artik “deniyoruz ama bebegimiz olmuyor” diye rahatca cevap verebiliyorum. Ovulasyon testlerine bitkisel macunlara gida takviyelerine hepsine ara verdim. Kafam biraz daha rahat. Esin ile ilgili de sunu soyleyebilirim, onlarin kafasina daha sonra dank ediyor. Rabbim size en kisa zamanda evlat nasip etsin ama olmazsa da zaman gevtikce goreceksin ki esin senden daha cok uzuluyor olavak. Benjm esim bu sekilde. Benim ciktigim bunalim dolu gunlere o girdi. Sanirsin o hamile kalmaya calisiyor. Esinle aranda bir problem yoksa ve mutluysaniz tadini cikar. Bir bebegin yok ama yaninda esin var. Bu da bir nimer. Rabbim yokluklarini gostermesin. Hersey gonlunce olsun guzel kardesim.