Bloggeranne_93 Kbrkya sporla benım kılo almam yavasladı sankıı sporu önerırım malum boğaz durmuyor bıyerden dengelemek lazım 🤭🥲
Bloggeranne_93 Ftmhz sürekli dıkkat etmemız gerekıyor benımde iştahım cok acıldı bıkac gundur Allah sonumuzu hayretsin😅
Ftmhz Bloggeranne_93 aynn bu aralar iştahım tam açıldı herşeyi yemek istiyorum ama kendimi zor tutuyorum ilk hamileliğimde 23 kilo aldım bunda da aynı şeyleri yaşamak istemiyorum doğumdan sonrası çok zor oluyo aşırı kiloyla helede Sezeryan olunca 🥺🥺
Austosprensi_ Bloggeranne_93 evet hic sorma hayırlısı sağlıklı olsun da bebegim kilolar verilir yapacak bişey yok 😝😝
Yaseminkd Yani herhalde bir ben aşırı fazla kilo alımı yapmışım, 62 kilo ile 🤰 başlayıp 84 kilo oldum 36. haftadayz, ne kadar bilinçsiz kilo alaysam demek ki 🤷♀️🙊
Ftmhz Bloggeranne_93 allah razı olsun cnm aynen buda sezeryan o yüzden kilo almayı hiç istemiyorum hergün yürüyüş yapmaya çalışıyorum akşam yemeğini erken yemeye çalışıyorum ve bunlara rağmen 5 kilo aldım kaygılıyım şuan 😞😞
HappyMom Emelingoo Hanımefendi annelerimiz sadece sizin görmek istediğiniz şeyleri paylaşamaz. Eğer siz bir posttan rahatsız oluyorsanız onu gizlemelisiniz. Herkesin sorunu ve hamileliği kendine özeldir, endişeleri de öyle. Sizi bir süre askıya aldık. Bu süreçte post gizleme özelliğini keşfetmenizi öneririm.
leyla_ok Bloggeranne_93 Çok iyisin böyle devam et.Ben 28+1 deyim 11 kilo almışım.Şimdi dikkat ediyorum.😁 inşallah 35 e kadar sabit tutabilirim.
mom133457 30 haftalık hamileyim 1 kg aldım , doktorum gayet iyi böyle devam benim için önemli olan bebeğin kilosu dedi 🥰
aaysenur42 Bloggeranne_93 ben 53 54 le hamile kaldım şimdi 64 kiloyum hemen hemen 10 kilo aldım şuan 27+3 haftalık hamileyim zaten bu kilonun içinde bebegin de var bence normal bu süreç sonrasında belki doktorlarin dediği gibi az az ama sık yiyebilirsin bende öyle yapıyorum çünkü
Bloggeranne_93 aaysenur42 bıde galıba bu ara buyumeleride hızlandı dıkkat ettıgım halde aldıgım ıcın sasırdım bıraz 🤭😅
aaysenur42 Bloggeranne_93 zaten birden iştah açılmaya başlıyor bende aynı senin gibiyim dikkat ettiğim halde birden kilo aldım normalde az ama sık yemek yiyordum ilk üç ay her kontrolde hep 54 55 arasında da durdum bir 23 haftamdaydi sanırım asi vurulcagim sıra 64 kilo olduğumu öğrendim bende çok şaşırmıştım 😂😂ama normal yani 😍🤗