Kvsraykt muberray bende 12 de 24+4 olacağım yarın kontrolüm var detaylı ultrason da ayakları aşağıda olduğunu söyledi ve evet çok fazla hissediyorum sürekli tuvalet ihtiyacı oluyor
Bedir-Sevgi muberray 22+4 olduk bizde baya hareketlendik çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥲🤲🏻
Esps_ muberray 23. Haftadayım ama bebeğin hareketlerini çok fazla hissetmiyorum bi sabah saatlerinde hareketli oluyor bir de geceye doğru oluyor birde bende mi bir tuhaflık var korkuyorum acaba bişey mi var niye az hareket ediyor diye
gokcen7 Esps_ 24 oldu bugun benımde. Kızım olacak ve bende sabah veya aksam nadir hafif birkaç vuruş hissediyorum başka bişey hissetmiyorum🙄
Cey_ muberray benim de oğlum aşağılarda 😊 hatta kasıklarımda hissediyorum diyebilirim , bazen de garip titreşimli hareketler hissediyorum :) doktor normal olduğunu söyledi orda rahat etmiş demekki dedi 😅 bazen hareket alanı değişiyor tabii 😊😊 25 hafta :)
Sedanurcivan Bende bugün kontrole gittim aynı şekilde hareketlerini cok aşagıda hissettiğimi söyledim ultırasonda zaten ayaklar aşagıda kafa göbeğimin bölgesinde . Bu zamanlarda normalmiş zamanla yer degiştiricek dedi . Kilosu 750gram boyu 30cm miş :)
gokcen7 muberray 24 oldu bugun benımde. Kızım olacak ve bende sabah veya aksam nadir hafif birkaç vuruş hissediyorum başka bişey hissetmiyorum🙄
Mihribancglr muberray bizde 25+3 olduk 😍 biraz sancılarım vardı hastabeye geldik nst ye bağladılar iyiyiz ama şükür 🤲❤
muberray mirayin_annesi Esps_ ya bende kızda hic hareket madi erkekte baya hareketli bebekden bebeğe değişir bence aklınıza kötü bisey getirmeyin
mirayin_annesi muberray biz 27 haftalığız bazen düşecekmiş gibi hhissediyorum kasıklarım da ağrılar oluyor eğilip yürüdüğümde çok oluyor
Esps_ gokcen7 doktor bir sorun olmadığını söyledi ama çoğu kişi hareketlerini çok hissediyorum deyince acaba bir sorun mu var diye korku oluyor. Rabbim sağlıklarıyla kucaklarımıza almayı nasip eylesin🙏🏻
gokcen7 Esps_ benimkide sorun olmadıgını söylemişti🙄 ama insan tedirgin oluyor herkes hissettim cok hareketli şöyle böyle deyince bende kafama takıyorum☹️
doga21 Bizde 22+5 olduk gelişimi 1 hafta öndeymiş kuzumun🥰 hareketleri yattıgımda daha sık hissediyorum
Esps_ gokcen7 aklımıza kötü bişey getirmemeye çalışalım hamilelikler bebekler herkesin farklı olur hiç kimseninki birbirine tutmuyor olarak düşünelim 🥰