metehaninannesiii Rabisasell benim de erkek canım da bugün doktorumla konuştum bebek yukarıya çıktığı için kemiklere baskı yapar demişti 1 tane parol icebilirsin demişti
Rabisasell metehaninannesiii hiç içtin mi peki sen hap hamilelikte benim migren var senelerdir çekiyorum hamilelikte başım kopcak gibi oluyor ama çok korkuyorum hiç hap içmedim
metehaninannesiii Rabisasell parol hiç içmedim canım bende hem sinüzit hemde migren var doktorum ağrı kesici olarak paral icebilirsin gönül rahatlığıyla dedi ama ben içmedim onun yerine doktorumun verdiği ilaclari ictim
Rabisasell metehaninannesiii ayriyeten magnezyum alıyor musunuz peki ya da soda içme sıklığınız nedir ben sadece balık yapı ve kan hapı kullanıyorum sodada bayadıe içmiyorum
metehaninannesiii Rabisasell her gün 1 tane sade maden suyu tuketiyorum canım onu içince hiç agrım olmuyor onu içmeyince ağrıdan duramıyorum önceden kalça ağrım olurdu oda maden suyu sayesinde geçti yani
metehaninannesiii prensimgeliyor bende 22+4 haftaligim erkek canım sanırım erkek annelerinde bu oluyor çoğu erkek anne bundan yakınıyor