metehaninannesiii Kaburga agrisi yasayan var mı nasıl geçer benim dünden beri ağrım var sağ tarafimda geçmek bilmiyor dün birden aniden girdi daha doğrusu esimin ailesiyle tartıştıktan sonra aniden girdi hala da ağrıyor nasıl geçer 🤦♀️🤦♀️
BTSG04 metehaninannesiii haftalarca oldu geçmedi bebek şimdi kanala girdi öyle rahatladım 😏 tekmeleri kaburgalara atıyorlar genelde
metehaninannesiii depsizoo bende 22+3 haftaligim dünden beri var birden mı ağrı girdi sizinde tek taraflı mı çift taraflı mı ağrı
Rabisasell metehaninannesiii bende 22+2 deyim 2-3 gündür kaburga ağrısı ve 2 göğsümün arkalarında sanki kemik ağrısı yaşıyorum doktora sordum bebeğin baskısıdır dedi ama bazen dayanılmaz oluyor
metehaninannesiii depsizoo benimkide erkek demek ki erkek bebeklerde oluyor bu sanırım arkadaşım da aynu durum var onun da sağ tarafta onunda cinsiyet erkek
metehaninannesiii Rabisasell aynen doktorum da bana aynısını söyledi canım allahtan benim tek taraf sağ taraf cinsiyet ne canim
Omerraysemm metehaninannesiii alakası yok oglda da sol kaburga batmasında oluyordum şuan kız oda aynı yine sol kaburga herşeyi aynı sadece kızım biraz aşşagıda sanki çok fazla baskı var rahmime
Rabisasell metehaninannesiii kız cinsiyetimiz canım senin ne detaylı ultrason da söylediğimde magnezyum yazsın doktorun dedi doktoruma söyledim herhangi bişey demedi ilerleyince konuşuruz dedi
BTSG04 metehaninannesiii kız benimki ve benim sol taraftaydı hep ağrı yorumları okudumda erkekle çoğunlukla sağdan vurmuş cinsiyetle alakası varsa 🤭🤭
metehaninannesiii Rabisasell benim de erkek canım da bugün doktorumla konuştum bebek yukarıya çıktığı için kemiklere baskı yapar demişti 1 tane parol icebilirsin demişti