Pakize_dogan Arkadaşlar ben hamile olduğumu bilmeden antideprasan içtim çocuğum ozurlu olabilirmiş tam.ne zaman net öğrenirim sağlığını şuan 9. Haftadayim
[silindi] Pakize_dogan detaylı ultrason var ikili tarama testi var ama hepsi farklı farklı şeyler bence doktorunuzla kesinlikle görüşün zaten gerekeni yapar
2melekannesi_ Pakize_dogan işinize yarar mı bilmiyorum ama 10.haftada nifty mi ne öyle bir test yapılıyor paralı ama çocuğun dna sına falan herşeyine bakılıyor sonuçları %99 doğru diyorlar onu bi araştırın isterseniz
Pakize_dogan Serpilbb ya bu ilaçlar zaten hamile kalmadan 6 ay önce birakilmaliymis d grubunda yer alıyor ilaç nerdeyse ara ara 4 5 hafta içmiştim Şubat’ta başladım ilaca nişanın son haftası bıraktım ama şubattan nisana kadar 25 hap icmisim sadece
Serpilbb Pakize_dogan ilk haftalarda kullanılan ağır ağrı kesiciler yada antibiyotikler yani ilk 4 haftaya kadar falan bebeğe etki etmiyormuş diye biliyorum.ama antidepresan hakkında bilgim yok. Siz bunu kimden öğrendiniz engellilik riski var diye
Jewerly Pakize_dogan evet etken maddesinin kullanımı gebelikte öncelik degil ama dogum kusurlariyla iliskisi cok fazla degil. Uzun sure kullanmadiginiz icin bir sey olacağını zannetmiyorum
Pakize_dogan [silindi] 9. Haftadayim başka yere sevk etti bakılsın diye çıkar mı bilmiyorum onu sordum ne zaman öğrenirim taramalı testin ilkinde çıkar mı
[silindi] Pakize_dogan tarama testinde down sendromu riskine bakılıyor bence sizinki farklı bir durum
Pakize_dogan Serpilbb Doktor söyledi bu ilaç bebeklere zarar veren gruptaymis olabilir dedi teste gidicem cuma günü
Rabiacelebi Pakize_dogan Pakize_dogan canım yanlış anlama beni ama eğer engelliyse ne yapmayı düşünüyorsunuz
Pakize_dogan Rabiacelebi dogurucam ne olursa olsun benim evladım sadece bunun stresine girip kendimi sucluyorum araştırmam bilgi edinmem bu yüzden
Akkoyu Pakize_dogan doguracaksan hiç araştırma daha çok sinir stres yaprak istemedende olsa zarar verebilirsin
Rabiacelebi Pakize_dogan anladım insallh bı şey çıkmaz ama herhangi bi şey çıkarsa iyi düşünmeni tavsiye ederim engelli çocuğa bakmak kolay değil hem maddi açıdan hem manevi açıdan çok yoruyor tabi sen bilirsin Allah’ım Yarabbim Yardımcin olsun inşallah aminn
Pakize_dogan Akkoyu böyle daha çok oluyor hiç bişey yapmayarak en azından test fikir içimi ferahlaticak bı umut bekliyorum kendimi avutuyorum yoksa zaten psikolojik sorunum var daha çok üzülürüm
Akkoyu Pakize_dogan piskolojik sorunun varsa daha kötü iyice piskolojin bozulur canım benim ikili testim temiz 4 lü riskli çıktı bende çok stres yaptım düşüne düşüne mahvoldum detaylıda yine temiz çıktı çok şükür bin şükür yani dicem o ki onlarında yanılma payı oluyormus