Miss Kızlar bende öyle düşük yapmak istedim doktor içerde parca kalırsa sana zarar verir demişti ilk hamileligimde mecbur kürtaj oldum bana öyle fitil falan vermedi o yuzden
Miss Tubasim benim ozaman 12 haftalık ti canım ama gelişim geriliği vardı iste 9 haftalıkken falan olmuş ama kesem büyümüş tu
Tubasim Ssppfdps doktorunla görüşmelisin fitil verecektir sana. Uygulamayı silmeyi çok istedim ama sizinle konusunca İnan’ın rahatlıyorum 😔
Ssppfdps Tubasim kesinlikle bende sadece bu uygulama kaldi düştükten sonra silmeyi düşünüyorum bende😔
Miss Yani büyüyünce daha zor oluyormuş hem bedenen hem ruhen onu çok iyi anlamıştım artık bi bağ kuruyorsun yani şuan çok çok başındasınız allah im kimseye asla tekrarını yasatmasin insallah🙏
deletedmom734 Tubasim boş gebeliği duydum evet Rabbim hayırlısını versin bende hamile kalabilmek için 2.5 sene yaşamadığım şey kalmadı bende çok çektim geçiyor hiçbirşey kalıcı değil bunu veren Rabbim diğerinide verir herşeyde bir hayır kardeşim günahlarına kefaret olsun inşallah
Tubasim deletedmom734 ne güzel yazdınız öyle Allah razı olsun inşallah günahlarımıza kefaret olur 🙏🏻😔
Tubasim Miss kızlar gece fitili koydum, sabaha kadar uyur uyanık arasındaydım, Biraz önce tuvalete gittim ve birden büyük bi kan pıhtısı düştü. Acaba kurtulmuş muyumdur😔
Miss Tubasim agrin falan oldumu canım düşmüştür büyük ihtimal ama ultrason da bak tr yinede bisey kalmismi diye
Tubasim Miss canım adet sancısından biraz daha fazla ağrım var karnım çekiliyor gibi. mide bulantım hala var zaten.İnşallah ağrım daha fazla artmaz en şiddetlisi budur.Kanama bitince kontrol için giderim
Miss Tubasim canım allah önce sana sağlık versin 🙏ağrın geçer ara ara olur dayanamazsan mutlaka git doktora allah yardımcın olsun
Ssppfdps Tubasim İnşallah düşmüştür canım 2 buçuk santimlik bos kese bence düşmüştür mide bulantısı brta hcg hormonu düşünce gececek sanırım insallah agrilarinda geçer
Tubasim Ssppfdps hala yoğun kan pıhtısı gelmeye devam ediyor, ben sanıyordum ki bi kere gelip bitecek ama öyle değilmiş. Doktor gece kullanmamı söyledi. O kadar korkunc ki sürekli kocaman kocaman kan pıhtıları düşüyor 😔😔
YagizAsyaMom Tubasim nasıl korkmuşsundur şimdi değil mi. Allah bir daha yaşatmasın sana inşallah bu geçirdiğin günleri unutturacak bir evlat nasip etsin sana. Hep derler ya yiyecek lokması yokmuş diye öyle düşün lütfen. Bizler doğuramasak bile her halukarda anneyiz. Bizleri bekliyorlar öyle düşün. Dua ve tevekkül et Allah a emanetsin 😘
Ssppfdps Tubasim canım yanlış bilmiyorsam hamilelikle kalınlaşan rahim duvarida atılıyor düşük ile sancın cok oluyor mu
Aslihn Tubasim canim benim ayni zamanlama ile bende ilk bebegimi kaybettim gorundugu halde 3 ay sonra tekrar nasip oldu uzulme sen dusugun bi ayagi icerdedir derler hep ve gercekten daha rahat bi hamilelik yasiyorsun. Ve dusunsene hamile kalabiliyorsun tedavisiz vs. Bu bence en guzel sey:) bekletme sakin sana zarar verir en kisa zamanda kurtaj ol ben reddettim bi umut yasar diye canimdan oluyordum ambulansla gittim hastaneye. Ve hep dusuk dogumdan daha zor olur derler ben yasadim allahta bir daha yasatmasin hic kimseye herkesi gonlune gore olsun
Tubasim YagizAsyaMom çok korkunc gerçekten yedi haftalık hamileliğin bile bu kadar ağır düşüğü oluyorsa hamileliğin ilerlediği zamanlarda düşük yapan anneleri çok daha iyi anlıyorum. Allah düşmanıma bile yasatmasın 🙏🏻