Nlyakts Tubasim bende gormedim ki o haftada bebek falan normali bu zaten canim besince haftada kese yedinci haftada kalp atisini duymustum uzulme 🤗
Tubasim YagizAsyaMom çok korkunc gerçekten yedi haftalık hamileliğin bile bu kadar ağır düşüğü oluyorsa hamileliğin ilerlediği zamanlarda düşük yapan anneleri çok daha iyi anlıyorum. Allah düşmanıma bile yasatmasın 🙏🏻
MinikkkMucizem Tubasim canım sana snapchat adresimi versem benimle iletişime gecermisin sana bi öneride bulunmak istiyorum 🙂
Ssppfdps Tubasim canım yanlış bilmiyorsam hamilelikle kalınlaşan rahim duvarida atılıyor düşük ile sancın cok oluyor mu
Tubasim Ssppfdps doktorumu aradım kanamam başladı diğer fitilleri de kullanacak mıyım diye, aynı anda kullanacaktın hepsini ama sorun olmaz dedi. Ya benim doktor çok iyi olmasına iyi ama konuşmuyor arkadaş ağzını bıçak açmıyor
MinikkkMucizem Tubasim canım ekledim ama bi bakarmisin doğru mu yoksa sen beni eklermisin kullanıcı adım tugbaacaner
Ssppfdps Tubasim demekki hepsi birden etki ediyormus ama sana biri yetmiş cok şükür insallah bende atlatırım yarın kurtaj derse ilac isteyeceğim bende
Miss Tubasim 3 tane mi fitil var hizlandirmak icin hepsi arka arkaya atabiliyor galiba arkadasim oyle kullanmisti
Miss Ssppfdps canim kucukse ftil daha iyi bosuna narkoz yeme ama onlarin islerimi daha kisa suruyo tabi 5 dakika falan bide baygin oldugun icin agrin sancin olmuyo uyaninca oluyo onda da igne yapiyolar
Tubasim Miss bana da 2bucuk tane vermişti. Artık kalanı da bu gece atacağım. Hafta içi gel dedi umarım kürtaj demez bana 😒
Ssppfdps Miss geçen hafta cuma 17mm di ortalama 1mm buyumesi gerekiyor gunde 23 24 mm olmasi gerekiyor bu zamanlar
Tubasim Ssppfdps eğer bu gittiğinde yolk saçı görürsen, ki insallah dualarımdasın görürsün, haftaya kadar bekletirler. Yolk saç oluşursa bebek de oluşacaktır.velev ki kürtaj dedi,kesinlikle ilaç iste kürtaj da yüzde elli yapısıklık kalma ihtimali varmış.
Ssppfdps Tubasim canim Allah razi olsun ama ben hic sanmıyorum çünkü hem lekelenme var hem de belirtilerde azalma hatta bazen yok gibi
Miss Tubasim çok küçük ya demez belki bi bakar bisey kalmismi diye ötekileri de atcaksin temiz çıkar zaten birtane ile kanaman geldiyse iyi atlatırsın
Aslihn Tubasim canim benim ayni zamanlama ile bende ilk bebegimi kaybettim gorundugu halde 3 ay sonra tekrar nasip oldu uzulme sen dusugun bi ayagi icerdedir derler hep ve gercekten daha rahat bi hamilelik yasiyorsun. Ve dusunsene hamile kalabiliyorsun tedavisiz vs. Bu bence en guzel sey:) bekletme sakin sana zarar verir en kisa zamanda kurtaj ol ben reddettim bi umut yasar diye canimdan oluyordum ambulansla gittim hastaneye. Ve hep dusuk dogumdan daha zor olur derler ben yasadim allahta bir daha yasatmasin hic kimseye herkesi gonlune gore olsun
Tubasim Aslihn çok geçmiş olsun size de Allah bir daha yasatmasın . Zaten suan düşük hızlandırıcı fitil verdi onu kullanıyorum düşüyor pıhtı şeklinde.😔 7 haftalık DHA küçük olduğu için dayanılmayacak ağrım olmadı
Miss Tubasim allah bizi daha dayanıklı yaratmış canım zorda olsa kotu şeyleri atlatiyoruz tekrar deniyoruz sonunda daha güzeli daha hayırlısı oluyor
Aslihn Tubasim ya benimde olmamisti hic doktorum nasil duruyosun su an senin agridan kivraniyo olman lazim falan demisti. Emin ol cok saglikli bi hamileligin olcak daha temkinli olacagin daha cok baglanacagin :)
Tubasim Aslihn ben gece fitilden sonra uyumadım ağrı kramp girecek diye korkudan. Ama beklediğimden daha az ağrım oldu adet sancısından bi tık fazla. Ağrı kesici de kullanıyorum. İnşallah bir daha yaşamayız böyle bi durum 🙏🏻
Aslihn Tubasim icini rahat tut artik nasip degilmis hic birseyin sonu ya da basi da degil . Guzel haberlerini alcagimiza eminim. Stres yapma yeter🤗😍