Mymom_61 Metehan_ve_annesi Bende ,12 gün önce sezeryan oldum sağ ayak bileğim aşırı şişti 5 güne gecti merak etme geçiyor canım bol su ic
Ozge3747 Metehan_ve_annesi Bende hiç öyle bir şey olmadı. Ama ne kadar yürürseniz o kadar çabuk geçer bence
Metehan_ve_annesi Eceee7 çok geçmiş olsun zor bir süreç. Sonradan öğrendim ki o varis çorabının birkaç gün çıkmaması gerekiyormuş. Benimkini hastanede 1 gün sonra çıkardılar. Ben de bilmiyordum
Eceee7 Metehan_ve_annesi tesekkur ederim kucağıma varsın geç gelsin saglikli olsun diyorum artik Varıs çorabı cok zorluyor beni havada çok sıcak yarin belki çıkar derler.kontrol var .
Metehan_ve_annesi Eceee7 bence dayanmaya çalışın şu an bacaklarım ve ayaklarım çok fena şiş halde geçmiyor günlerdir
Eceee7 Metehan_ve_annesi 17 mayıs.mi sizinde benim ellerim rahatlamadi.ayaklarım rahatladi şükür belki varıs çorabından rahatlamstr
Seda_gdr97 Metehan_ve_annesi sezeryandan kaç saat sonra yürümeye başladınız ve hastanede kaç gün kaldınız? Geçmiş olsun bu arada
Metehan_ve_annesi Seda_gdr97 Teşekkür ederim. Uyuşukluk geçince ,sanırım 6 saat sonraydı, yürümeye başladım. 1 gün hastanede kaldım