Metehan_ve_annesi Kızlar 3 gün önce sezaryen doğum yaptım. Şu an bacaklarım ve ayaklarım fena hâlde şiş ve ayaklarım balon gibi,sızlıyor . Nasıl,ne zaman geçer bilgisi olan beni aydınlatabilir mi?
Eymirinannesi Metehan_ve_annesi 4güm boyunca davul gibiydi sonrasında geçti. Endişelenmeyin. O kadar çok serum veriliyor ki ayaklanınca ödem yerçekimi ile ayaklara iniyor
Melek- Metehan_ve_annesi hastaneden 10 güne geçer dediler ama 3. Gün inmeye başladı benimki. Bolca yürüdüm su içtim
Metehan_ve_annesi Eymirinannesi Ay inşallah kısa sürer. İnternette 15-20 gün yazıyor korktum. Çok sağ olun🤗
Metehan_ve_annesi Sevilay_47 pozitif doğum hikayemi dün paylaştım profilime girip son paylaşımlarımdan bulabilirsiniz😊
Sevilay_47 Metehan_ve_annesi canım okudum şimdi ben de zorunlu sezeryan olacam hep normal bkliyrdum ama normalden de korkuyordum iyi ki olacak diyorum sütün gelme olayı nasıl oluyor nescafe içtin mi iç diyorlar bunları ögrenmek istedim
Ldy Metehan_ve_annesi bende pazartesi sezeryan oldum aynı durumdayım biraz yatıp dinlenmek gerekiyormuş ben çok ayakta kaldım çok fenayım doğumdan önce çok daha zayıftım çok şiştim
Metehan_ve_annesi Ldy ben de hiç yatıp dinlemiyorum dediğin gibi dinlenmek, ayakları yüksek tutup yatmak gerekiyormuş
Metehan_ve_annesi Sevilay_47 sezaryende sanırım süt geç geliyormuş hastanede hiç sütüm gelmedi mama verdik mecburen. Eve gelince hâlâ gelmiyordu. Çok stres yaptım. Süt yapan yemekler yedim.Çeşit çeşit süt yapıcı çay aldım. Bugün bestlak damla aldım o mu fayda etti bilmiyorum . Sıcak suyla masaj yaptım. Bol su içtim. 4 gün hiç doğru düzgün uyuyamamıştım uyudum dinlendim.bugün 4. Günüm sütüm birkaç saat önce gelmeye başladı çok mutluyum. Tabi herkesin vücudu aynı değil senin hemen de gelebilir canım korkma. Nescafe götürdüm ama gerek kalmadı başım hiç ağrımadı.
Umuhn Metehan_ve_annesi bende sezeryan yapmis bir anne varmı soru sorayım diyodum sizi buldum siz sezeryan olurken tam bayılma oldumu nasıl yaptılar bugün bı akrabam söyledi korona dan dolayı komple bayiltmiyolar dedi belden aşağı bayiltiyolar dedi doğrumu bu bilgi merak ettim bnde sezeryan olucam
Metehan_ve_annesi Umuhn koronadan dolayı değil,artık eskisi gibi tam bayıltma yapmıyorlar sağlıkla ilgili aksi bir durum olmadıkça. Belden uyuşturmalı spinal sezaryen oldum.
Sevilay_47 Metehan_ve_annesi cok tesekkür ederim cok sagoll cabım rabbim senin de benim de bebegimin rızkını bol etsin inşllh bende ılık duş ve göğüse masajı bol suyun faydası oldugunu biliyorum hoşaf tüket canım
Metehan_ve_annesi Bademm2508 hayır hiç ağrı olmadı iğne bile hissedilmeyecek derecedeydi. Sondayı uyuşturduktan sonra taktılar acımadı. Saliselik bir gıdıklanma hissi oldu.korkulacak hiçbir şey yok emin olun😊
Eceee7 Metehan_ve_annesi benim doğum öncesi de aşırı sismislerdi dogum sonrası varis çorabı giydirdiler 5 6 gun kalacak dediler bugun 3.gun oksapar kan sulandırici iğne bide pıhtı oluşmaması için benim doğumum erken ve bebeğim kuvezde 3 gundur uyuyamiyrm uyku için iğne yaptılar ona rağmen 3 saatten fazla uyuyamadim zor bir süreç Allah hepimize yardım etsin
Metehan_ve_annesi Eceee7 çok geçmiş olsun zor bir süreç. Sonradan öğrendim ki o varis çorabının birkaç gün çıkmaması gerekiyormuş. Benimkini hastanede 1 gün sonra çıkardılar. Ben de bilmiyordum