Aynuromerbyr12 Güzel anneler birsey soracam kaç gündür kafama takılıyor bebeğim son 4 ,5 gündür hareket etmiyor yani normaldeyse her gün oynamıyordu ama 2 günde bir yarım saat oynardı hissederdim 17+3 teyiz normal mi benim gibi olan var mı
N-h-e123 Aynuromerbyr12 benimde 18+3 bende hep korkuyorum ama Allah’a emanet ediyorum rahatlatıyor . Arada sağlık ocağına da gidiyoruz yarın yine gidecem bende şüpheleniyorum hep sağ Salim alırsınız inşallah
Sahilll Aynuromerbyr12 isterseniz bir acile gidin kalp atışını dinlersiniz en azindan tabi bu haftalar hareket etmemesi normal ama yine de belli olmaz ihmale gelmez diye düşünüyorum
Busra_gunyuzlu @N-h-e123 tamam canım teşekkür ederim yanı acilde sadece ultrason var akşam saatınde ordan ıstedıgımızde bakarlar dımı şüphemiz korkumuz olduğunda ıstesek
N-h-e123 Busra_gunyuzlu acili bilmiyorum hemen bakarlarmı ama sağlık ocağında aile hekimimizde untrason varsa bakar yani bana bakıyor saolsun doktorumuz
N-h-e123 Ysmnysfkn tekrardan merhaba sağlık ocağından geliyorum. Çok şükür bi sıkıntı yok bebeğim hareketli . Dedim 2. Gebeliğim hissetmemen normal 2. De olsa dedi 😃 yani boşa korkutmuşum kendimi 🤲😊
N-h-e123 Ysmnysfkn benimde sağ kaburgamın altında hissediyorum. Ama o kadar büyük olamaz diyorum valla bende çıkmazdayım .
mucizem09_ Aynuromerbyr12 canim gayet normal ki o haftalarda ben yeni hissetmistim bazen hic hissetm8yordum hic telas etme 23+6, suan bile oyle surekli hissetniyorum 28 haftalara kadar dyzensiz olmasi normal ki sizin haftaniz daha yeni yeni hissedersiniz uzmeyin kendinizi
Ysmnysfkn N-h-e123 çok sevindim canım ☺️ Biraz da çevre baskısından etkileniyoruz sanırım daha hareket etmedi mi falan 😏 benim de pazartesi sağlık ocağında tahlilllerim var çarşamba da doktor kontrolüm
Krizantem_ Aynuromerbyr12 Daha 17. Haftadasın benim de o haftalar da öyleydi merak etme. 1 gün hissedip 4 gün hissetmediğim oluyordu. 20den sonra düzene binmişti benim bazıları 24den sonda düzenli hareket ettiğini söylüyor. Yani şuan çok normal :)