Nrggzr Sat göre 5+3 bugün doktora gittik keseyi göremedik rahim duvarın kalın ,haftaya gel görebiliriz dedi sizde de 5 haftada göremeyip sonra gören varmı ?
Umutduru Nrggzr Herkesinki farklı olur canım kendine stres yapma sakın ben 2.gebeliğimde 5+4de görmüştük nasip.değilmiş düşük yaptım beta hcg değerine baktırdın mı yakın zamanda
Oznurakts Nrggzr Canını sıkma kuzu benimde kese boştu, ama stres yapmadım bol dua, güzelce beslendim, dinlendim. Herseyin ilacı rahat kafa 🙂inşallah güzel haber alirsin
Meyracukurmaraz Bende 6.haftada gördüm gördüm rahim duvarı kalın demişti bana şimdi 26 haftalığız. Sağlıkla kucağına al
hanimhanimcik ben yurtdışındayım burda 5 haftada doktor muayene bile yapmaz en erken 8 hafta öncesi görünmez diye bizim Türk kadınları biraz tezcanlı 🥰
Nrggzr hanimhanimcik valla öyleyiz ben 7. Haftada gitmek istiyordum bir önceki gebeliğim boş gebelik olduğu için eşim kayınvalidem ihmal etme gidelim dedi gittik iyice strese girdim
M-r-v Nrggzr bende aynı göremedim beş haftalikken 6 hafta 5 gunlukken yani dün acile gitmiştim keseyi gördüler canım. Görünmeye izliyor yani hatta bana direk dış gebelik olabilir demişti korkutmustu ama çok şükür dün gördük hersey normal dedi olabilir yani
Beyzalpay Nrggzr bwnimde rahim dönük oldugu icin gorememisti karın ultrasyonunda ama vajinal ultrasonda gozuktu