snglysl Hanımlar merhaba , Rabbim nasip ederse temmuzda bir kız bebeğim olacak 🙈 bez konusunda çok kararsız kaldım. Bazıları sleepy bio natural diyor , bazıları prima. Siz hangi markayı tercih ettiniz ya da edeceksiniz.?
MDT snglysl ben sleepy naturel’in merhaba bebek setini aldım. Bir de küçük paket prima pure alacam.Bebeğimşn cildine hangisi daha iyi gelirse onunla devam edecem
umyahsen snglysl ben ilk sleppy aldım canım. Eğer bebeğime iyi gelirse onunla devam edicem. Hem daha uygun hem kaliteli bence denemekte fayda var. Ayrıca çevrem hep sleepy kullanıyor ve memnunlar 😇
2bebeli Ben slepyy bio natural deniycem kullananlar cok memnun. Prima cok fazla kokulu ve kimyasal geliyor bana 🤷♀️
Annecibebekler Her bebek bir değil yenidoğan herhangi birini tercih edebilirsin, 30lu paket filan. Baktın pişik oluyor değiştirirsin, baktın olmuyor devam edersin.
snglysl umyahsen benim çevremde hep sleepy kullanıyor. Fakat kendi ablam prima kullan dedi. Sanırsam artık prima akıllarda yer etmiş 😑
marysmom snglysl ilk kızımda prima premium care kullandım. Tabi ki memnun kaldım ama pahalı. Şimdi oğluma hamileyim geçen eşim bez almış yine prima almış. Bu çocuğumda hiç bu kadar para vermeyi düşünmüyorum Allahtan küçük bir paket almış . Ben baby turbo almayı düşünüyordum. Daha uygun ve kaliteli olacağını düşünüyorum nedense. Ama benim size tavsiyem denemelik ikisini de alın memnun kaldığınızı kullanırsınız çünkü bebeğin cildine hepsi aynı tepkiyi vermiyor bazıları pişik yapabiliyor denemek lazım.
snglysl marysmom baby turcoda son zamanlarda tercih ediliyor. Aslında ona da bakmak gerek. Prima artık biraz fazla fiyat artışıyla gündemde.
snglysl Nilasyamom bende öyle düşünüyorum açıkcası ama her ikisinide alacağım galiba. Kendimi riske atmak istemiyorum.
umyahsen snglysl aynen dediğiniz gibi ama şimdi şöylede bişi var sleppy yada başka marka kullandığında pişik vs yapmıyorsa ne gerek var primaya. Tabi herkesin düşüncesi canım.
1anne-2bebek snglysl belkımoyle demesının sebebi bezin incelıgı olabılır. Bnde ılk bebegımde onu kullandım. İkinciye hamıleyım trmmuz sonu ınsallah alacagım kucagıma onda da prima premıum care kullanıcam Allah ızın verırse. Bez grrcekten yok gıbı. Paket olarak sleepy almadım ama arkadasım kullabıyordu ondan alıp kullandım ama yok prıma kullandıktan snra bi agırlık var gibi oluyor cok kaba duruyor. Tabıkı bıraz maddiyat bıraz da bebek yonlendırıyor. Prima kullanıp pişik olan da var sleepy kullanıp sızdıran, pişik oldu diyende. ☺️