ipekkizim22 Gnc29 kaç kilo hamile kaldınız?bende 30. Haftadayım 13 kg aldım🤦🏻♀️Yemiyorum bide aslında anlamadım gitti
ogrencianne35 Gnc29 hakkınız da hayırlısı neyse öyle olsun arkadaşım üzülme benimde ilk gebeligim ben iğne ilaç çok kullandım 33.hafta ya kadar onlar da çok ödem yaptı şuan normak doğum görünüyor benim bebek dönmüş dün gittim doktora ben reglime gore 36haftadayim bebek 1 hafta önde şuan 2900 kilosu
Gnc29 Mdnyldz doktorum da net konuşmadı ama bu hızla giderse normal doğum yapamazsın haftasına göre 2 hafta önden gidiyormuş kilosu"
Anne3 28+4 haftalığım 63 le hamile kaldım 82.4tüm şekerim çıktı diyete girdim şekerimde düştü şuan hala diyete devam şuan ki kilom 78.5 yaklaşık 4 kilo gitti 1 ay olmadı daha dr 82 kiloyken çok kilo aldın böyle gidersen normal yapamazsın dedi bende tırsrtımmmmm
Gnc29 Anne3 Doğum yapınca veririz diye kendimi teselli ediyorum bende şeker çıkmadı her gün kan şekerimi ölçüyorum kontrol ediyorum çok şükür sorun yok ama kilom çok bebeğimde iri bebek. Nasip kısmet bakalım
Deletedmom23234 Gnc29 Aman hiç kilo konusunu açmayın kendimi artık çok rahatsız hissediyorum böyle görünce 🥺 kilo takıntım var nasıl aldım bilmiyorummm 😔