Mlhameliha Merhaba arkadşar Bugün katıldım aranıza 8 haftalık hamileyim bende arkadaşım tavsiye etti sizleri bu uygulamayı inşallah bende burdan bilgilenirim bilmediklerimi öğrenirim Allah herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin🤲
deletedmom162 Mlhameliha Hos geldin canım 🥰 Hayırlı olsun Allah sag salim kucağına almayı nasip etsin ( hepimizi inşallah) 🙏😘
Muciiizemm Mlhameliha hoşgeldin canm Allah sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip etsin happymom ailesi 1 hamişe daha kavuştu 🥰🥰❤️
Semashbl Mlhameliha hoşgeldin bende arkadaş tavsiyesiyle katılmıştım iyi ki de katılmışım burdan çok şey öğrendim arkadaşlar sağolsun 🥰
Selocan59 Muciiizemm aynen valla hamile olan arkdaşlarımın hepsine tavsiye ediyorum onları çağrıyorum 😁😁🤣
Mlhameliha Semashbl çok saol canım inşalah hep beraber güzel bir şekilde kucağımıza alırız Allahın izniyle 😘
Selocan59 Mlhameliha Mlhameliha hgeldin canım aramıza çok memnun kalacaksın eminim amin cnm sende inşaALLAH hayırlısıyla zor sıkıntılı dönemini atlatırsın 🥰😍😘😘
Mlhameliha Selocan59 çok saol canım sayende bu uygulamaya katıldım çok mutlu oldum 🥰 yeni arkadaşlarda ediniyoruz bilmediklerimizi burda öğrenicez. İnşalah sağlıklı sıkıntısız şekilde geçer hamileliğimiz kucağımıza alırız bebeşlerimizi❤️
Selocan59 Mlhameliha aynen cnm bilmek istediklerimizi burdan öğreniyoruz işte bildiklerimizide paylaşıyoruz bilmeyenler öğreniyor çok güzel bi uygulama Happy Mom tşkler
Kubra381 Mlhameliha bizde 6+1 olduk yarın ilk muayeneye gitcem inşallah kalp atışını duyarım bende rahatlarım bu ikinci gebeliğim ilki kalbi durduğu için alındı
Kara_keci1 Mlhameliha hosgeldin hayirlı olsun❤❤🤗 bebisinle beraber nice guzel surec gecirmeni dilerim🌹🌹