EymenAli21 Enk3333 sizin seçtiklerinizden Poyraz ismi çok güzel benimde oğlum olcak poyraz ismi sıradaydı benimde amanniz Eymen Ali koyucaz Allah nasip ederse inşallah 🤲😊
Zamanbukucu Enk3333 bizim daha çok var geçi ama bizde şimdiden isim kararsızlığı başladı 😅 ilk miraç ismine karar kılmıitım şimdi poyraz a döndük. Sizde de oyumu poyraza kullanıyorum ben 🙋🏻♀️
Melek_ertugrul41 Enk3333 eşim mahir ismini çok istiyor kırmak istemiyorum ilk çocuğumuz olucak ve çok mutlu ve kıramam isim konusunda sizce güzel bir isimi
Enk3333 Melek_ertugrul41 valla bizde de kırmaya kırmaya o yüzden ikinci isimler koyuluyor hep ya zaten 😂 Biraz eski bir isim bence ben çektim eşimi de daha modern koymaya yoksa ona kalsa Cihangir Alparslan falan diyordu ilk başlarda, ama eğer çok kırmak istemez fikrini de değiştiremezseniz sizde yanına bir isim koyabilirsiniz bence, ama anlamı güzelmiş Mahir isminin tek te koyacaksanız ben araştırırken anlamlarına da baktım çünkü hep
Senaaay Melek_ertugrul41 benim eşim de mahır ıstıyo yalvarıyo resmen ama asla koymam mahır deyınce bı ırkılıyorum😔
Symazturk Melek_ertugrul41 Mahir denince insan böyle sakinlik dinginlik hissediyor söylenmesi çok hoş
enise2017 Enk3333 hepsi çok güzel Ama çok revaçta isimler çok var yani bence farklı isimler düşünün.. Yağız,Ilgaz ,uygar ,rüzgar, yaman,sarper aklıma gelen en güzel isimler
Enk3333 enise2017 yukarda da bahsetmiştim bizde ona göre bakmadık Mesela Aras ismi Aras bulut iynemliden çok hoşumuza giderdi hep, Poyrazda kuzey demek biz kuzeyde tanıştık eşimle falan, Uras isminin anlamı şans talih demek bu bebeğimiz de biraz öyle oldu o yüzden 😁 selimin anlamı çok güzel diye ben bulmuştum kusursuz doğru olan demek aslında bize göre hepsinin bir anlamı var yani popüler diye baktığımız isimler değil
Melek_ertugrul41 Enk3333 bizde şöyle bir anlaşma oldu kız olsaydı isimini ben koyucaktım erkek te o yüzden 😅
Elcinoruc Enk3333 Poyraz ve Aras çok güzel isimler benimde oğlum olacak ama sülalede oldugu için koyamıyoruz bunları bizde Kağan koyacaz inşallah 🤲🏻🤲🏻🥰