Mervg Enk3333 Pars Uraz Karan Barlas Bora Ilgaz Taylan Teo Atlas Hazar Talu Kayra Noyan Oytun Anvar bunlar sevdiklerim😇
Byzz Kbbraa11 evet çok güzel isim bende çok beğenmiştim ama dalga geçen çok olur dediler bende koymaktan vazgeçtim hatta yakınlarımdan birisi isim ne düşünüyorsunuz diye sordu Enis demiştim ne o penis gibi dedi 🙄 Eğer çevreye çok kulak asmayan bir yapidaysaniz isim çok güzel derim sağlıkla büyüsün inşaAllah
Kbbraa11 Byzz asmam canım sende umursamasaydın anlamı çok güzel amin inşallah hepimizin evladı sağlıklı olsun ☺️
Strong_mother01 Cennet-polat Cennet-polat Cennet-polat canım benden tavsiye doruk katma benim oğlumun ismi çok yaramaz bir çocuk ve hangi çocuk da doruk ismini gördüysem hepsi öyle bence biraz daha araştır 🤭
Aras55 Enk3333 Oğlumuzun adı Aras olacak inşallah. Çok hoşuma giden bir isim oldu. Aras efe diye düşünmüştük sonra tek isim koymaya karar verdik.😊
Rabiacelebi Oğlumun adı Kaan efe 2 .de erkek olsaydı yağız Ege koycaktïm nasip değilmiş allh izin verirse kızım olucak 😊😊
Enk3333 Redpepper evet bizim de şansa olduğu geldiği için Uras ismini beğenmiştik çok anlamlı ve güzel