Kayra_myase mervedemirkol ben kuran da geçen isimlerin koyulması gerektiğini biliyorum tabiki kuran da geçen her isim güzel anlam tasimiyo ahirette isimlerimizle cagrilcakmisiz. Benimki de kulakdan duyma bilgiler 🙂
Enk3333 Kayra_myase mervedemirkol hayır şart değil yanlış bilgi vermeyelim hadis var Peygamber efendimiz sadece koyacağınız isim anlamlı güzel olsun demiştir adıyla çağırılacağı için öbür tarafta, yoksa Kuranımızda Aleyna da geçiyor Kezban da anlamları iyi değil biri yalancı biri kafir demekti sanırım sırf Kuranda geçiyor diye koyulmaz anlamları araştırılmalı
islim-Hasanli6 mervedemirkol eşim azerbaycanlı onlarda duymustum bu ismi anlamini bilmiyorum bende net olarak
Sulekrtk Benim de ilk bebeğim oglum olacak kısmetse eşim babasının adıni katmak istiyor Arif🙄 bende Uras ismini begeniyorum hatta isim yuzunden cok stresliyim uzun zamandır.Ne yapcam bilmiyorum.😒
September_ Sulekrtk aynı dert bende de var bacım mecbur iki isim olacak. Hayır kayınbabamın adı da Nazmi yanına hiçbir isim yakışmıyor. Sen gene şükret haline 😂
co2041 Sulekrtk benim eşim de Ahmet istiyor babasının adı yanına sen ne istiyosan onu koy diyo ama ben iki isim istemiyorum😔
Sevda-23 Yigitaligunce çok sevdim bu ismi yA ❤️Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşşlah 🤲🏻