Symazturk minicikanne kimse Doğu da koymuyor ben de yalnız hissettim ve bu durum beni memnun etti 🙈 Cihangir de çok güzel isim , soyadımız uzun olduğu için ben Cihangir koyamayacağım
Ervaerva Eşim Emre istiyor ben Hamza . Kızımın adını ben koyduğum için oğlumunkinide eşime bıraktım 😚
betuuls Esma_01 bizimde 68 günümüz kaldı, ismi Sencer Asaf olucak. Ama söylediğim herkes önce Sancar diyor 😀
Symazturk betuuls ben de Sencer düşünüyordum sonra eşimle Doğu olmasına karar verdik, adıyla yaşasın oğluşunuz 😇
Hafize_17 Bizde Alparslan Yekta düşünüyoruz alparslan eşimin yekta benim tercihimdi ikisinide koymaya karar verdik çevremiz ne kadar çok uzun desede 😃😃 hem çok duyulmuş bi isim değil çevremizde de yok 😊
Vira mervedemirkol hoca öyle demişti bizde öyle yaptık Yusuf ekledik okurken çocuğada söylüyoruz arada isminde Yusuf da var diye
Duygu6 Deniz ismini kimse paylaşmamış :( 14 haftalığım kontrole gittiğimde cinsiyetini öğreneceğim inşallah. Erkek olursa Deniz istiyorum kötü mü :(
M_r_l_16 Duygu6 hayır çok güzel benım oğlumun adı hala aşkla söylüyorum deniz dıye ıkıncı oğluma hamıleyım onun adıda Kaan Alp olacak nasıpse ❤️❤️❤️
Sudeecem86 Duygu6 deniz ismini duyunca kızmı erkekmi diye merak edilir bence isim guzel ama kafa karışıklığına neden oluyor mesala dr. Deniz dendigi zaman bilmiyorsun erkekmi bayanmi kişiyi gormeden bilgehan hanim demistim mesala ben gormeden diş doktorumu megerse erkekmis herkes bayan saniyormus zaten :))