Zeynep13072017 Myangels6 Sultankiz Myangels6 Livanur22 Mdneee123 Myangels6 bende inşallah Simra Liya koyucam 💞 Simra Liya koyucam
Yasemin4224 Myangels6 Öykü koyacağım inşallah benm de 1 haftam kaldı 🥰 yaren ve Ece yi de düşünmüştüm
Eli94 nazlisamac35 Cinsiyet belli değil ama bende aynı ismi düşünüyorum kızım olursa çok güzel isim :)
[silindi] _hamisanne minel - den - dan eki verir bi manası yoktur minel beyt (evden) kuranda geçen herşey isim olmaz fiil eylem ekler edatlar var onlar isim olmaz türkçeden düşünün den dan mak mek ekleri koyar mıydınız
Begonvill Myangels6 ben kızımın adını Asya Nur koyacağım ☺️ nehir,ada,nazlı bu isimleri de cok seviyordum
Neslihan_13 Geberikhamile liva nin anlami ne modern diye düşünüyor sunuz galiba ama biraz ağır degik.mi
Cananq123 Geberikhamile çift yumurtamı acaba bende ikizlere hamileyim çok merak ediyorum cinsiyetlerini daha 11 haftalığız 🥰
Cennet-polat 1anne-2bebek valla bizimde oglusumuz olcak 26haftaligiz bizde aynıyız bı turlu tam anlamıyla bı isme isinamadim
1anne-2bebek Cennet-polat ogluma isim koyarken zorlanmadık ☺️ ama kız zorladı bızı. Insallah hayırlımbı ısım bulursunuz 🌸