Busra37 TinkyWinky yaaa açıklık gelmesine çok mutlu oldum yazıcaktım kırarım belki diye yazamadımda 😃
Busra37 Myangels6 benim kızımında eslem lina 😊 2.de kıza benziyo dedi ama kesin değil benimde isim sıkıntım büyük 😃
Busra37 Surimsine sina erkek ismi değil mi kuzenim varda o isimde siz erkek ismide mi önerdİniz acaba
Surimsine Busra37 erkek ismi diye önermedim ama sanırım unusex bir isim ben de bir kız da duymuştum adı Sinaydı
Didem11- defnes_mom Palmiye aa bende cinsiyeti ilk ogrendigim andan itibaren Melodi olsun dedim. Melodi ismine aldığınız yorumlar nasıl çok merak ettim🥰
Palmiye Didem11- genelde herkes beğendi tabiki beğenmeyenlerde oldu kulağa hoş modern çok fazla duymadığım bir isim olarak geliyor önemli olanda annesi babası olarak bizim beğenmemiş sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😊
HilalDikmenn Bizim daha cinsiyetimiz belli değil ama kızımız olursa HÜMA yada İLKİM isimleri çok hoşuma gidiyo 😇🙏
Usnac Myangels6 benimde 4 haftam kaldi ama hala isime karar veremedim elif kesin olucak ikinci isim eva ya da lina dusunuyorum yada baksa ne olabilir