Baharcilek Gul2528 benim kızımın adı ipek çok güZel bir isim biz İpek Naz koyduk Naz çok zor doğum yaptığımdan eklendi ipek gibi de bi kızım var dizinde sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Baharcilek tosya_08 merak etme doğunca hemen bulursun benimde öyleydi doğdu ve bulduk daha doğrusu karar verdik belki de bebeğinin yüzüne bakarak karar vermek daha iyi
Mehtapfuat Myangels6 yağmur miray düşünüyoruz bizde 29+0 olduk Sare Zeynep ayliz Beliz Aysima öykü duru fikir olsun
Skyflag legolass bizim erkek olacak ama bizde Güneş koymak istiyoruz. Yıllar önce demiştim çocuğum olursa Güneş olsun ismi diye. Erkek olursa da koyun bence 🥰
legolass Skyflag erkek olursa da ben Güneş koymak çok istiyorum ama eşim erkek olursa Kemâl düşünüyor,şimdilik söz geçiremiyorum🥴
Paculyagirl Ays0bizde nil istiyoruz hatta ismiyle konusmaya bile basladik frumda biri fil derler demis düşündüm bi
Ays0 Paculyagirl ilk kez duydum bu benzetmeyi ama çoğu isme bir şey bulunuyor bakma. Benim ismim Ayşegül ve dalga geçmek isteyen Ayşe kadın fasulye, gülayse, gül vs diyebiliyor yeter ki boş beyinli insanlara denk gelmesin çocuklarımız 🤗
Busracobann İlk kızımın adı Fatma Azra 2 kızıma da ben ve kızım Elif Erva babamız da Leyla istiyor her an gelebilir ama isim belli değil 😍😍
comertcomert Brcadn Alen Bosnakca bir erkek ismi ve tum Balkan ulkelerinde kullanilir.. anlami "“uyumlu anlayisli yakisikli kisi” demek ve bizim oglumuzun ismi. Son zamanlarda kizlara koyulmak istendigini goruyorum ve sasiriyorum nedenini anlayamiyorum..
Gonca89 Zezz 2 oğlumdan sonra kızım olucak babası seçti ismini ama daha karar veremedik iki isimden biri aybike yada livanur❤️
Zezz Gonca89 hayirlusi olsun..biz mira dedik ve baska ismi yakistiramadikyanina nil ekledim cok sevdigim diger bi isim..ins hayirlisi ile dunyaya gelirler