Yavuzun1annesi2 Yasinimm ben vuruldum cnm ama kan pıhtılaşması olan vuruluyor bende var ben vuruldum ilk sezeryanımda🙂
Yasinimm Zhraaltun anlamadım ki bende teyzem bana vuruldu herkese vuruluyor sanada vururlar diyor 😔🤦♀️😪
Zhraaltun Yasinimm farkli bseydendir o eminim yoksa banada yaparlardi 4 arkadsm sezeryanla dgm yapti hc binsklde igne falan vurulmadi
Beyzan Yasinimm ben Sezaryen doğum yaptım hiç öyle bir şey olmadi iğne vurulmadim.acaba pıhtılaşma sorunu olanlara mi yapılıyor bu
BegumIscanTunc Yasinimm kan sulandırıcı kullanan kişiler genelde doğumdan sonra 10 gün daha iğne kullanıyormuş doktorumada sordum evet doğumdan sonra 10 gün daha kullanacaksın dedi önlem amaçlı diye
Yasinimm BegumIscanTunc bende santefer diye kan ilacı kullanıyorum bu kan sulandırici mı oluyor 🤦♀️😪
AhahHbzhz Yasinimm canım o kan pıhtılaşması olan kişiye yapılır bende olduğu için hamileligimin başından beri vuruluyorum o yüzden doğumdan sonrada vurulacam
Cevirmenannee Yasinimm kendini korkutma hiç bak bide benden sana tavsiye mecbur olmadıkça yatma gezin evde sürekli ben böyle yaparak 5.günde ayaklandım çok şükür şimdi 12.günüm ve çok çok daha iyiyim
AhahHbzhz Yasinimm bi süre devam edicem diye biliyorum ilk gebeligimde yaşamamıştım 2. Bebeğim bu yüzden düşük oldu bilmiyoduk 3. Gebeligimde iğneye başladık umarım omur boyu devam etmez kendime igne yapmak çok stresli oluyo
Yasinimm Cevirmenannee ve ağrı çok oluyor mu birde ben panik atağım ya doğumda eyvah yandım ya hissedersem ya paniklersem 😔😪🤦♀️