Kara_keci1 idiloska soran da kabahat yok hersey aklina gelebiliyor insanin da,ay bu cahillere gram tahammulum yok,biseyleri insanlarin kursaginda birakmak icin firsat kolluyolar resmen
Minigimm0611 Serha Dalga geçtiğimizi düşünmek istiyorum bunu sorarken umarım öyledir 😂 Tabiki tecrübesizlik vs hepimizde var ama bu başka bir boyut oluyor kusura bakmayın 😂
Dilan33 Serha ahahahah 😂 cok sacma. Rahat olabilirsiniz kendiniz üsutmeyin yeter bebege birsey olmaz. Ben kütur kütur buz yiyorum.
Deniztrn Serha evet bide mesela çay içersen de bebek yanar, dondurma yersen üşümekle kalmaz donar.. havuç yersen de saçları kızıl olur 🙄 ya bu insanlar neden hamilelere bu kadar takık anlamıyorum😅
Kara_keci1 Deniztrn hahaha benim ki de bugun sütlü kahveme takildi cok icme diye(bilincsizim ben cunku 30 yasimda😂aldigim nefesi bile sorgularim)sonra bi kivirdi biz yaslilar her seyi soyleriz diye,tutucaksiniz agzinizi dedim bi bozuldu😂😂
Kara1833 Yok ben hergün içiyorum bazen kıtır kıtır buz bile yiyorum çocukla miğde yakın olabilir ama aynı yerde değil çocuk miğdede değil sonuçta 😂😂 millet ne deswmde moralini bozsam diye her yolu deniyor
SedaCeki Serha ben soguk su iciyorum bebegim kıpır kıpır oluyo 🥰 titriyoda olabilir tabi soguktan 🤣🤣🤣🤣