Serha Bugün bir akrabamız artık soğuk su içme çocuk üşütür dedi böyle bir şey var mı ? 31 haftalık hamileyim
zehranurr Serha ben soğuk sudan başka su içemiyorum yaz kış fark etmez. O su mideye inene kadar ne yollardan geçiyor belkide kaynıyordur yani. Zaten yediğiniz içtiğiniz direk bebeğe geçmiyor
Kara_keci1 Serha haykırdım okurken😂 "soda icersen cocuk erir"cumlesiyle kapısır bu😂😂 gonlunuz nasil icmek istiyosa oyle icin ferahlayin,sizi mutlu eden sey bebisinizi de edecektir🌹
Sevgi_123 Serha Allahım ya bu insanlar gerçekten burnunu sokmak için saçma sapan şeyler bulmaktan asla vazgeçmiyor 😅
MDT Serha saçmalamış. Ben midem bulandığı için su içemiyorum fazla. Doktorum soğuk su iç daha az bulanır dedi
Yeppudaa Serha bebek üşümez 😅 ama iltihap olur ağrı olur. Dikkat etmek gerekir. Bende çok seviyorum soğuk su .🥰🤍
idiloska Kara_keci1 burda vardı kışın, limon yemek istiyorum bebek erir dediler, kadıncağız korkmuş bi de, günah.
Kara_keci1 idiloska soran da kabahat yok hersey aklina gelebiliyor insanin da,ay bu cahillere gram tahammulum yok,biseyleri insanlarin kursaginda birakmak icin firsat kolluyolar resmen