GlinDirim Kızlar Merhaba nasıl gidiyorr hamilelikleriniz Benim gibi normal doğum isteyip de bir o kadar da korkan var mı?
EceKasapMom GlinDirim beeen 🙈 39+2 olduk henüz doğmadı kızım korkudan ziyade kaygı var nasıl olcak ne zaman olcak diye belirsizlik insanı geriyor🤦♀️ Şimdilik normal Doğum görünüyor bakalım nasıl olcak
NesrinDefne GlinDirim 23+6dayım deli gibi korkuyorum 😞 Sezeryan daha bir korkunç geliyor gözüme bıçak altı sonuçta diye düşünüp kendimi normal doğuma alıştırmaya çalışıyorum 😞 Öyle böyle çocuk çıkacak nasıl çıkacak onu hiç bilmiyorum sadece 😂
deletedmom11 GlinDirim ilki normaldi çile doluydu 😂😂 cahiLdim keyfini sürmekden ziyade acısıyla uğraştım şimdiki de normal oLur inş bu defa keyfini sürecem 😂😂 korkma fırlat gitsin
1PrensAnnesi GlinDirim çoook çoook gergin günler yalancı sancıları gerçek sanıp heycan korku karışık yaşamak sonrasında yalancı oldğnu anlayıp üzülmek karmakarışık duygularlayım☺ Oğluş bi gelse yicem onu kandrıo beni die
GlinDirim EceKasapMom Evet aslında kaygı desek daha doğru 😒 nasıl olucak önce suyum mu gelecek açılmam olacak mı bunları düşünüyorum şimdiden daha 25 haftalık ama düşünmeden edemıyorum😏
EceKasapMom GlinDirim varmış henüz daha sizin 🙋 ama zaman çabuk geçiyor hayırlısı ile Doğum nasip etsin hepimize Allah🙏🏻
GlinDirim EceKasapMom EceKasapMom Aminnn sizin azıcık kalmış prensese kavuşmaya😍 Sağlıkla kavuşun inşallah🙏🏻 daha var ama zaman çok hızlı ilerliyor o yüzden şimdiden kafamda deli sorular benimde☺
PrensessKizim Bende deli gibi korkup hergün doğum olsun diye dua edenlerdenim 🙂 sancıya dayanabilecekmiyim doğumu başarabilecek miyim suyum gelse anlar mıyım kafamda deli sorular 🙂
EceKasapMom GlinDirim amin inşallah çok saolun nerde varsa kurtarsın allah 🙏🏻 Valla su akar yolunu bulur derlerya o hesap olup gidecek bir şekilde inşallah 🙋💐
GlinDirim EceKasapMom Aminnnn Rabbim hepimize sağ salim kavuştursun yavrularımıza ağrılı sancılı fakat sonu harikaaa 😍 böyle düşünüyorum sonunda meleklerimiz var♥
EceKasapMom GlinDirim ben hep Doğum klipleri izliyorum YouTube dan herkesler bir şekilde doğuruyor valla öyle ya da böyle😃 allah sağlık versin olur gider bi şekilde çıkacak ☺
Baharymk GlinDirim Korku uok bende endişe var dedikleri gibi.. Suyum gelince anlıcakmıyım? Ya duşta gelirse? 38+5 olduk yalancı sancılar oluyo ishal oluyo ama işte gelen yok😞 Zaman da okadr geçmiyoki
PrensessKizim GlinDirim inşallah kuzum herkesi bir avazda kurtarsin inşallah sende sağlıcakla ulaş bu haftalarına bi şekilde doğar artık kimler kimler doğuruyor kendimi böyle avutuyorum ben 🙂 🙂
Baharymk EceKasapMom iyice delirdik😂😂 bende normal doğumları izliyorum ama ablam çok kızıyo izleme herkes farklı oluyo korktma kendini dio 😁😁
EceKasapMom Baharymk annem de bana kızıyor bunları niye izliyorsun ürkersin diye halbuki korkmuyorum hevesleniyorum izledikçe 😂 bu gidişle güle oynaya gideceğiz Doğuma inşallah
yakupseyma EceKasapMom aynen canım 😃 hala beklemedeyiz hergece yoksa bugecemi diye yatıyorum artık 😃😃
EceKasapMom Baharymk benim nst de sancı tavan çıkıyor ama ben hissetmiyorum bişey her hafta kontrole giderken dua ediyorum allahım madem hissetmiyorum bari açılmış olsun da beni bi Doğuma alsınlar 😂 yok tin tin geri geliyorum eve