Gizce23 Kızlar bir adetten 4 gun önce beta testi yaptıran oldumu sonuç ne cıktı 2 gun sonra 2 katına cıktımı acabaa
duyguluanneee Gizce23 ben yaptırmıştım adet tarihimden tam 4 gün önce sonuç negatifti bir daha yaptırmadım adet tarihimde adet olmadım önce evde gebelik testi yaptım sonuç pozitif olunca kan verdim 68 değerle öğrendim iki gün sonra da 138 olmuştu bazen önce kanda da çıkmıyor inşallah sizin ki istediğiniz gibi çıkar
Sermec27 Gizce23 ben adetten 3 gün önce kan vermiştim ilk oğlumda 80 cıkmıştı 2 gün sonra 210 4 gün sonra 1250 cıkmıştı en son değerden 3 gün sonra da kese görünmüştü 🥰
FatmaErdur duyguluanneee gerçekten mi adetten 5 gün önce test kan testi yaptım negatifti acaba pozitife döner mi sizin gibi şuan tüm hamilelik belirtisi var 22 Mayıs regl günüm
Selen37 Adetten 5 gün önce 19 çıktı. Dr kimyasal dır bu çok düşük değer dedi. 2 gün sonra 75, 277, 4500 olarak katladı şuan sağlıklı şükür 🌺
Meryemce92 Gizce23 Adetime 4 gün kala kanda beta 10 çıkmıştı adetim 1 gün gecikince idrarda çift çizgi gördüm adetimin 3 üncü günü gecikmesinde 436 çıkmıştı.
Ecenurcevik Gizce23 çıkar iki katına çıkmadı gerekiyor zaten ben ilk hamileliğimde test verdim adetim 2 gün geçti sadece 512 di doktorum kadın doğuma çıkana kadar 2 günde bir kan ver dedi 2 gün sonra tekrar gittim 1.300 lerdeydi 2 gün sonra verdim tekrar 2900 lerdeydi düzeli artış vardı
Babykuzucuk FatmaErdur benimde 22 bi sürü test yaptım ama göremedim daha zorlamıyorum 😁 kan testi yaptırmadım ama
duyguluanneee FatmaErdur Allah nasip eder inşallah bu ay olmasa da en yakın zamanda hayırlı haberler alırsınız inşallah
Asli48- Gizce23 bende 4 gün önce yaptırdım 232 çıktı yarın tekrar doktora gidicem bakalım sonuçlar nasıl olacak
Rose91 Gizce23 bende yaptirdim 5 gun oncesinden 10 cikti sonra 47 adetim gecti 600 lerde ve en son 1330 bole bole devam etti cok sukur keseyi gordum haftaya carsamba Rabbimde nasip ederse kalp atislarini duyacam🙏🏻💙