Svmcn Arkadaşlar 20 haftalık olup da bebeğinin hareketlerini hala hissetmeyenler var mı ben hala hissedemedim çok tedirginim 😕
esinnn21 Svmcn bn 16.hftada hissetmeye baslamistim oglumu ama 20.hftaya girdim 1 haftadir hic hareket etmiyor:/
Zozi Svmcn cnm ben 20+4 üm ama hala hissedemedm.ctesi druma sordum.bikaç haftaya hissedersn dedi.zaten ilk gebeliklerde geç hissedliyormus.
Rumeysaylz Svmcn Bende kız bebeğe hamileyim 20. haftadayım ilk 17 de hissetmeye başladım ama bu bu kişiye göre değişen bir durum annenin vücut yapısı ve bebeğin konumuda etkili olabilir.
busraaozann bende 17+6dayım. 2 gün önce bi kıpırdanmalar oldu. damar atımı yada seğirme gibi değildi. oh dedim hareketlendi artık ama 2 gündür tık yok. insan tedirgin oluyo 🙁
Svmcn busraaozann aynen oyle.ben hicbisy hissetmedim.tamam gogsumun altında titreşim gibi bisy hissediyorum hep ama bebekle alakası yoktur herhalde
esinnn21 shinemom gittim cnm cok skur hersey yolunda dedi ama cok bel agrilarm var acaba idrarda enfeksiyonmu var diye bi postta actim cvp gelmedi hic enfeksiyon bebegi hareketsiz edermi onuda blmiyorum:/
Minaveannesi 21 haftalarda tek tek hissettim ben Şimdi dolu dolu 23 haftalığız Hiç durmuyor inşallah sizde hemen hissedersiniz
Betus93 Minaveannesi bnde hissettim. Gec oldu biraz 21 den sonra. Ama uc dort gundur bebek kasiliyor sanci yapiyor. Bugunde dogru durust oynamadi. Korkuyorum 🤕
Merrcimek Minaveannesi Evet ya büyüdükçe netleşiyor hareketler :) Ben 19 haftamda hissetmiştim ama anlayamamıştım şimdi artık çok net anlıyorum.
Svmcn Zozi ben de netten araştırdım öyle yaziyo insan yine de korkuyo ne bileyim 🙂bir de arkadaşlarım benim oğlan hiç durmuyor deyince😊
Anakralice Benimde kızım olacak 23 e kadar hissetmedim gayet normal dedi doktor birde yağlı göbeğin varsa zor hissediliyormuş
Denizpekdal 21.haftam ve artık her gün hissetmeye başladım Allah'a şükür :) 20.haftamda daha nadirdi hareketler.Ama şimdi baya hareketli :) Korkma geçen hafta ben de senin gibi korkuyordum.Ama bu hafta iyice belli etti kendini.