-BusraKA- Bndede artık bu totem tutsun beklemek ne zormuş hele son günlerde son 4 diyor ama bugün glse ne iyi eder 😅
yesilesinti -BusraKA- 39+3 te doğuramadım diye post acmıştım 39+6da doğurdum😅 darısı başınıza anneler günü hediyesi olarak geldi kızım 🥰
SudeSelennnn -BusraKA- bende doğurmak istiyorum artık 38+5 olduk 🤦♀️🤦♀️ her gün gel artık oğlum diye sesleniyorum ama niyeti yok 🤷♀️😊
Sedef27 Anneyim23 aynı bende 38+6 günlük gelmeye hiç niyeti yok sanki bir an önce doğsaydı sağ salim biraz rahat ederdik😊
-BusraKA- Anneyim23 bende yalancı sancı geçen cumartesi yaşadım ama yalancı gibi değildi bildiğin doğurucak gibiydim bence 😅 ama bi baktık ki bi 3 4 saat sonra hiç bişey yokmuş gibi şimdiden bizi parmağında oynatıyor 😂
-BusraKA- yesilesinti ne kadar güzel umarım benmde bu posttan sonra doğumum olur beklemedeyiz açılmam var aslonda 2 haftadır ama tık yok 😂
-BusraKA- SudeSelennnn oğlanlar geç gelir diyorlar ama bnmkide erkek bakalım keyfi ne zman gelmek isticek 😅
Anneyim23 -BusraKA- bende doguracagimi zannedip herşeyi çıkış kapısına kadar bıraktım biraz daha bekliyim biraz daha siklaşsın derken gitti sancı falan kalmadı, bide iki hafta önden gidiyordu yarın kontrole gidicem bakalım ne durumda,babası da dyo ben bu çocuktan ümidimi kestim yürümeye başlayınca çıkacak herhalde dyo 😂
-BusraKA- Anneyim23 bnmde 2 hafta önden gidiyordu gebelik şekeri mi var sizdede 😅 ama artık son 2 haftadır düştü kilosuda durdu bnm dikkat ediyorum valla bizde geçen yalancı sancıyla tüm eşyalarla gittik ama hğsran tekrar geri döndük 😂😂 valla bn 3 4 gündür hem yürüyorum hem merdiven inip çıkıyorum daha tık yok 😅 o ne zman isterse o zman ne yapsak hal getire bence
Asli_miran Ben 1.hamileligimde 40+2 yken dogum yapmistim bence biraz daha sabredin 🤣 simdi ise 31+6 gunlugum zamaninda gelir insallah ❤️
-BusraKA- Asli_miran boğa burcu olaydı iyidi ama hep büyük konuştum ikizler çocucuğum olmasın diye ayın 21 den sonra gelicek ikizler gümbür gümbür geliyor 😂😂
Anneyim23 -BusraKA- gebelik şekerim yok cnm ah ben neler yapıyorum bir bilsen merdiven,sguat,spor, sıcak duş, sıcak suya oturmak,hatta üç tane Fatma eli otu aldım bütün duaları okuyup üçünü de suya koydum, hepsinden de içtim sonuç sıfır sıfır sıfır 😂🤷
Anneyim23 -BusraKA- bnde hep derdim ikizler olmayacak istemiyorm, hayatta ikizler bebeği yapmam dedim sonuç ikizler bebeği olacak🤦