Ays0 Uyumsuzzz hazır içmektense evde sıkmak kesinlikle faydalı ama şöyle düşün 5-6 portakal tüketiyorsun bir seferde. Posa da almadığın için fruktoz yukleniyor vücuda o yüzden her sabah ya da her gün içmektense arada içmek bence daha sağlıklı
Sadiyy35 Uyumsuzzz benim ilk gebeliğimde doktorum her gün meyve yememi yiyemiyorsam içmemi önerdi yorumlara baktımda çok değişik geldi 😂
Uyumsuzzz Sadiyy35 banada meyve ye dedi ama sürekli yiyemiyorum suyunu sıkmak daha cazip geliyor burdaki bazı arkadaşlar da iyi değil filan yazmış ama dışardaki meyve sularından içmektense posası olmadan içmek daha iyi bence 🤷♀️
Kubrakorkut Uyumsuzzz Canım çeyrek limona bir kaşık pekmez koyuyolar da çok faydalı diye duydum bende bilmiyorum
aslininbebegi22 Uyumsuzzz bebeğinizin cinsiyeti belli mi acaba erkek bebeğe benziyor bir arkadaşım resmen hergün limon yiyorum sabah akşam diyordu oğlu oldu😍
Uyumsuzzz aslininbebegi22 benim bebeğim de erkek 🤭😁 ama ilk haftalar aşırı derecede tatlı çekiyordu canım
Nursel725 Uyumsuzzz Uyumsuzzz canım şeker problemin varsasıkıntı olabilir . İçerken yanında kuruyemiş ye biraz azda olsa dengeler 😊annemde hamileliklerinde sadece portakal ve salatalık yiyebiliyomuş . Doktorun herşeyden dengeli ye dicektir ama sen yinede sor 😊
Uyumsuzzz Nursel725 şekerim yok ama ölçtürmedim nasl oluyor bilmiyorum 19 . Haftadayım 🤷♀️ hiç bakılmadı
TubaKaratas Kubrakorkut ebetten çok faydalı diyorlar aç karnına içersen kilo da yapmıyor diye duydum tok karnına ise iştah açıyormuş bebek için gayet iyi diyorlar hafif sulandırabilirsin de içerken Demir eksikliğine de iyi geliyormuş
Kubrakorkut TubaKaratas Himm canım acaba herhangi bi pekmez olur mu yoksa illa belli bi pekmez olmalı mı içsek mi acaba bacısı
Nursel725 Uyumsuzzz bu arada banada meyveleri suyunu sıkıp tüketme yada çok nadir öyle iç demişti doktorum. Dışarıdan alıp içmektense tabiki doğalı iyi ama doğalda olsa meyvede de şeker var 😊
Elbet-birgun-kavusacagiz Uyumsuzzz sikma meyve suyuda olsa cok fazla onerilmiyo bi buyuk bardak elde etmek icin nerdeyse dort tane portakal sikılir buda cok seker demek meyvelerdede fazlasiyla seker var posasiyla yemek daha sagliklidir😊
Mervg Uyumsuzzz gebelikte meyve suyu tüketiminden ziyade meyvenin yenilmesi öneriliyor diye biliyorum. Meyve suları şekeri aniden yükselttiği için