Uyumsuzzz Kızlar ben her sabah portakal suyu içiyorum nerdeyse bazen limon da sıkıyorum bir zararı olurmu acaba 🤷♀️
Aslhn12 Uyumsuzzz çok sağlıklı. Limon suyu vücudu toksinlerden ve enfeksiyonlardan korur. Ben de çok isterdim de midem bulanıyor
Merkun Uyumsuzzz hergün tüketilmesi çok sağlıklı değil. Sonuçta birtane portakal sıkılmıyor. Şeker oranı yüksek. Günde bir tane portakal yemeniz daha iyi olur. Ama bunu doktorunuza sorun bence.. benim doktorum hiç bir meyveyi sıkmadan tüket dedi..
gulin-35 Uyumsuzzz bende ev lımonatasına taktım bu aralar serın serın cok ıyı gelıyor portakal lımon karısık
Uyumsuzzz Aslhn12 mide bulantısı çok kötü geçen haftalarda yaşadım Allah şifa versin. Bende tereddütte kaldım kanı sulandırıyor vs dıye acaba zararı olurmu dıye düşündüm
Uyumsuzzz AsenaOz genelde kahvaltı yaparken içiyorum çay kahve tüketmediğim için 5 aydır çayın hiç tadı yok içemedim zevkle 🤷♀️
Uyumsuzzz Merkun bana meyve konusunda herhangi bişey söylenmedi yine sorarım gittiğim zaman. Çay kahve tüketilmediği için meyvesuyuna yoğunluk oluyor dışarda meyvesularıda bana saglıklı gelmiyor ondan sebep böyle evde sıkarak içmek istiyorum 😊
Yagmurbozkurt Uyumsuzzz canım çok portakal suyu tüketme zararlı olduğunu duymuştum. Bir arkadaşım çok içtiği için her yeri şişmişti portakaldan kaynaklandığını söylemişti doktor.
midekoruyucu Uyumsuzzz tek zararı midenizi yakabilir asitli yiyecekler çünkü 🤗 onun haricinde göm gitsin 😁
midekoruyucu Uyumsuzzz ben gebeliğimin ilk başlarında deli gibi yedim içten gelen bi istek 🙈 insan durduramıyor kendini 🙈
Uyumsuzzz Kubrakorkut limonun pekmezi mi yoksa ayrı ayrı mı? Bir bilgim yok ama ben günde iki yemek kasıgı pekmez yiyorum 😂😂
TubaKaratas Kubrakorkut ebetten çok faydalı diyorlar aç karnına içersen kilo da yapmıyor diye duydum tok karnına ise iştah açıyormuş bebek için gayet iyi diyorlar hafif sulandırabilirsin de içerken Demir eksikliğine de iyi geliyormuş
Uyumsuzzz midekoruyucu aynen öyle aşırıya kaçmadan sadece istediklerimi yemek istiyorum bazı şeylere zaaf oluyor nedense. 🙂
Kubrakorkut Uyumsuzzz Canım çeyrek limona bir kaşık pekmez koyuyolar da çok faydalı diye duydum bende bilmiyorum
Ays0 İlk zamanlar her gün portakal suyu hazırladım zaten normalde de hazır içecek tüketmezdim. Ama sıkarken posası çöp sade su oluyor bir sürü meyveden çıkıyor bir bardak ve gereksiz şeker alıyoruz