Nisanurr Allah analı babalı büyütsün hikayemiz o kadar benzerki benimde eşim evlenmeden önce ameliyat olmuştu ve eksik olmuş 😕evlendik olmadı bebeğimiz eşime çoğu doktor sorunun yok dedi ama ben biliyordumki var bi sorun yoksa neden olmasın... sonra ben rahim filmi vs herşeyi çekildim yok herşey temiz ama olmuyor o sırada eşimi dr bir arkadaşı tekrar ameliyat etti ve küçük bi ameliyattı eve taksiden inip yürüyerek geldi aynı gün öyle diyim.. bu ameliyat sonrası spermler düşermiş bizde bilemedik düştü ve daha düşer diye tüp denedik 13 aylık evliydik henüz başladık tedaviye😕çok şey yaşadık bu süreçte bahçeci de denedik fakat doktor yumurtlarımı yanlış büyüttüğü için sonucumuz negatif oldu 28 yumurtamda çöpe gitti.. vardır bi hayır dedik ve eşim tekrar tahlil yaptırdı sonuçlar düzelmişti ve artık bu sonuçla gebe kalmazsam sorun kesinlikle bende demiştim o ay tüp denememizin ilaçlarını bitirdim ve adetimi bekledim oldum ertesi ay geldi bir doktora gittik tüp bebek doktoru bana sen hamile kalamazsın asla dedi biz şok olduk (meğer para içinmiiş) daha sonra ben artık kafamdan attım tüp de aldığım kiloları hızla vermeye başladım o ay adetim gelmedi ama ben ısrarla test yapmadım çünkü olmaz demişti dr ve ben olmaz diyordum kuzenimin ısrarıyla test yaptım ve anında kopkoyu bi çift çizgi kan verdim ve pozitifti.. o sürede 19. Ayımızdı artık evliliğimizin tedavinin bittiği ilk aydı ve ben normal yoldan hamileydim şok olmuştım eşime büyük bir süpriz yaparak verdm haberi hemen kurban kesti akşam 9 olmasına rağmen🙈🙈🙈ilk bebeğim bana böyle gelmişti şükür .. ve doğumdan 8.5 ay sonra bir kere korunmamıştık adet sökücü içiyordum diye yine gbe kalmışım☺️☺️Üzüldükmü tabiki hayır şuan 2. Oğluşuma 30 haftalık gebeyim hikayemizi benzettiğim için size yazmak istedim 🙈🙈sıktıysam özür dilerim🙂Allaha emanet olun .. Rabbim bunu hakeden herkese yaşatsın 🤗🤗