Nisanurr Ben Doğum yapalı biraz oldu ama inanın anca vakit bulabiliyor insan. Bizimki biraz uzun bi yolculuk maratonuydu. Eşimle 2016 senesinde evlenmiştim ve eşimden dolayı problemimiz vardı evlenmeden önce eşim ameliyat olmuştu ve doktor eşime evlendiğinde hemen çocuk yap demişti bizde onun üstüne evlendik iki ay sonra çocuk çalışmalarına başlamıştık 🙈 4 ay bekledik ve her ay sonu hüsranla bitti bizim için. Ben hamile kalmak için ne kürler içtim neler denemedim ki ve sonunda doktora gitmeye karar verdik ve eşimde varikosel olduğunu öğrendik yani canlı sperm sayısı çok çok azdı ameliyat oldu eşim ve ameliyat olduktan 3 ay sonra kimyasal gebelik geçirdim ve hayatımda belkide ilk defa bu kadar üzüldüm 😏 doktorum bir ay korun sonra yine devam dedi ve biz bir ay korunduk sonra aynı devam ettik ve benim adetim iki gün gecikti ama bu benim için çok normal bir durumdu çünkü adetimi hiç bir zaman günü gününe olmazdım hep 4 5 gün gecikmeyle olurdum bi ara ablamla konuşuyordum dedim abla böyle böyle iki gün geciktim ama kendimi hamile gibi hissediyorum dedim ablamda benimde içime öyle doğdu ara kocanı gidin hastaneye dedi saat 1 gibi falandı herhalde aradım dedimki iki gün geciktim hastaneye gidip baktıralım dedim sanki telefonu kapattığım gibi yanındaydı kıyamam 🙈 sonra hastaneye gittik ve betam 9 çıkmıştı ben yine kimyasal gebelik diye hiç kendimi sevindirmedim çünkü diğerinde nasıl üzüldüğümü biliyordum iki gün sonra gel dedi gittim ve değerlerim normal gebelik gibi iki katına hatta bazen 3 kat 4 kat arta arta ilerdi çok şükür 🙏 hamileliğim çok güzel ilerliyordu ki 29 haftaya gelene kadar bir anda bana öyle bir çatı ağrısı vurdu ki hemde feci şekilde belime vuruyordu bendeki de acemilik işte hemen doktora gitmedim geçmesini bekledim baktım ki geçmiyor iki gün sonra hastaneye gittim birde öğrendim ki bizim aceleci oğlan dönmüş kanala bile girmiş ve rahimde incelme varmış ben şok 🙈 ve yıkıldım o kadar çok korktum ki ciğer geliştirici falan yaptılar iki gün hastanede kaldım ve sürekli yattım sadece tuvalete kalktım böylelikle 34e de geldik çok şükür o zamanda öğrendim ki kanaldan yukarı çıkmış erken Doğum riski kalkmış sonra 35 36 37 38 derken hala gelmedi ve ben hala yatıyordum doktorum öyle dediği için neyse dayandık 38+6ya randevum vardı doktorum çatı muayenesi yaptı 1,5 cm açıklığım varmış ve bana ne istiyorsun dedi artık doğurmak istiyorum dedim 🙈😂 peki o zaman yarın yatışını yapalım dedi. Oldu yarın ama nasıl oldu 🙈 sabah 7 buçukta hastanedeydim ilk gittiğimde lavman yaptılar peşine rahim açıcı verdiler ama bende tık olmadı sonra suni sancı verdiler ama kaç tane bir tanesini bile hissetmedim bana ebe pilates topu verdi saatlerce üstünde zıpladım yürüdüm sonra saat 11 gibi hafif adet ağrıları girmeye başladı işte asıl yolumuz bundan sonra başladı ebem beni sık sık alttan muayene etmeye başladı 4 5 6 cm falan derken sancılarım arttı ve epiduralim yapıldı sonra saat 1 oldu bu arada bizimki hala kanalda değildi ebe artık müdahale yapmaya başladı eliyle alttan başını oturtmaya çalışırken diğer eliyle üstten karnıma bastırarak aşşa indirmeye çalışıyordu ve beni mahveden bunlar oldu saat 2 buçuğa kadar 15 20 dk arayla bu rutin ilerledi ve açıklığım 9 oldu beni çatala aldılar ıkınmaya başladım ama kaç sefer ıkındım bir türlü olmadı çokta canım yandı ben artık yapamıyorum olmuyo diye bağırdım ebemde tamam biraz sakinleş derin derin nefes al dedi tekrar ıkınmaya başladım biraz biraz olmaya başlamıştı yanımdaki hemşire kız hadi az daha dayan saçlarını görüyorum dedi kafamı kaldırıp gerçekten mi dedim evet hadi ıkın güzelce dedi elimi sıktı ben o sıra tekrar ıkınmaya başladım ve doktorum üstten karnıma bastırdı ve alttan bi sıcaklık hissettim ebeye bi sıcaklık hissediyorum dedim hissedersin tabi dedi sonra bi baktımki hemşirenin elinde oğlum gördüğüm gibi ağlamaya başladım neden ağlamıyor dedim kendi bağırmandan onun ağlamasını duymadın ki dedi 😅 sanki sesimi duyar gibi hemen çığlık patlattı meleğim 🙈 ve asıl olay ❤️ Kucağıma verdiler o sıra biraz ağlıyordu tabi bende 😍 oyy annem dedim ve o sıra onun yüzündeki ifadeyle sesime aşina olduğunu ve beni tanıdığını farkettim dahada göğsüme sararak ağlamaya başladım dünyanın en mucizevi olayı bu şüphesiz hemde sonra beraber odamıza gittik o kadar sancıya rağmen kiiii kaç sefer sezaryen geçti aklımdan ama iyiki olmamışım yine olsa yine yaparım şimdi yanımda melek gibi uyuyor bakıyorum onada iyiki normal doğurmuşum dibine kadar hissede hissede dünyanın en güzel şeyi ne diye sorsalar şüphesiz evlat kokusu ❤️
Mavi1 Nisanurr çok güzelsiniz gözlerim doldu yapmayın böyle şeyler , ömrü uzun olsun canım benim. sağlıcakla kalın
Elifcanbazz Nisanurr yaa Maşaallah hayrlı olsun bu arada rabbim uzun ömürler versin sağlıklı sıhhatli😌😍
Hatice44 Ozlem6161 Cnm bende Aras istiyorum ama anlamına baktın mı pek iç açıcı değil sanki🙈 Çocuklarda en büyük hakkımız düzgün isim koymamız🙈Tekrar düşün derim🤷🏼♀️
Gozdealpu Allah analı babalı sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin. Güzel bi hamilelik ve doğum hikayesi olmuş.
mrvdrmz Nisanurr gözünüz aydın Hayırlı bir evlat olur inşallah😊🙏Bende 38+4 oğluşumun gelmesini bekliyorummm😌😌
Mercimegimm Nisanurr Allahım çok tatlısınız yaa çok güzel yazmıssın gözümü kırpmadan Okudum valla 😍😍 allahım sag salim kucagına vermis çok sükür saglikli bir sekilde büyüsün insallah darısı bana bize insallah😍😍
Ygmr2004 Nisanurr yaa maşaallah ağlattınız beni Rabbim hayırlı büyütmeyi nasip etsin ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah 🤗
Caney01 Nisanurr nefes nefese kaldim okicam diye sanki bende dogurdum senle beraber herşey biyana cok cok geçmiş olsun rabbim bebisinide sana bagislasin darısı sırada bekleyenlere olsun inşallah gercekten guzel anlatmissin helal olsun 😘😘