Pozitif bir doğum hikayesi yazmayı çok istiyordum kızlsr nasip böyle oldu her sey anlık oldu aniden kararlar verildi geçen akşam tansiyon yüksekliğiyle acile geldim.bırakmadılar beni yatış verdiler doğrusunu söylim çok pozitif dogum olmadı ams sakindim, ta ki ameliyathaneye girip bebeğimin sesini duymaya yakın 🥺biraz hazırlıksız yakalandim sağolsunlar 3beler çok iyidiler normal.dogum için bir ilaç yerleştirdiler vajinama acımadı pek sonda da takılıydı.surekli tek sorun beklemem di tansiyonunum düşmüyordu açılmam 3 cm olmuş serum yerken acısı adet ağrısı gibi bisey ben cok yattigimdan popum ağrıyordu.sadece en son sancılar da iyi dediler hazırlandım normal doğuma doktorum son defa alttan muayne etti yalan söyleyemem valla birazcık acıdı canım ama dayanilmayacak kadar değil acısı bu arada 36 haftalık doğurdum, ardından yüzü ile eliyle beraber geliyor normal yapamayız risk olur dediler hemen ameliyathaneye aldılar belimden iğne vuruldum biraz zorlandim biraz da zorlattım ilk olduğu için ağrısı biraz.zor geldi sonra cesaretlendim salavat getirdim dua ettim içimden her sey tamamlandı inanın hiç birsey hissetmedm sadece baskı hissettim yalan konuşmak ta istemiyorum beb3gimi.çıkardiklari zaman biraz cık tedirgin heyecan olduğundan midem bulandı dayanamadım anestisizi doktoruna hocam ne olur çabuk yapsınlar diyordum😇😅😅o da sağolsun tamam tamam diyordu valla başımda hiç moral.verwcek kimse yoktu hemşire falan anestisizi hocası vardı gözleri mukemmeldi bu arada yaşı büyük moral.olsim diye diyorum 🤣🤣🤣🤣🤣sonra bebeğimi bana gösterip yoğun bakımına aldılar durumu.cok ıyimiş daha almadım.kucagima getireceklermiş ,hanımlar dualarım hep sizinle benim dogumum da böyle oldu ama hiç stres yapmayın ben yapmadım iki gün boyunca hastanede yatıyordum o iki günümü film izl3yerek esra erol izleyerek ve yıldız tilbe dinleyerek geçirdim ben hayırlısıyla doğurdum ağlamak istedim ağlayamadım.annem.babsm.yanimds yoklardı eşim ve yengem vardı buna da şükür çok iyi.baktilar bana size dua edeceğim hep inşallah pozitif hikayelerle burda olursunuz yavrum.ocin dua edin olurmu hakkınızı helal.edin uzun oldi😊😇🥰