denizkizim Bmom 4 cm ve ev mi😱 benimki 2ye ulaşsa direkt suni verin de doğurim artık diye bağırıcam😄😄
Bmom denizkizim yok suni istemiyorum gittiği yere kadar gitsin kafasindayim 😂 ama Perşembeye kadar olmazsa yatış dedi doktorum bakalım
Serapveminikleri Bmom Bazen sancı durup da açılma devam edebiliyor kendini kontrol et cnm 🙏 inşallah sağ salim alırsın kucağına darısı biz diğer annelrre
Bmom Serapveminikleri aynen canım gidicem bugün yine, hepimiz sağlıkla alırız inşallah bir avazda 🤲🏻🥰
SutlacimiYedimmiBen Bmom ne guzel dogum baslamis canim o akinti rahim agzinin açıldığını gösteriyor hayrli dogumlarin olsun
SutlacimiYedimmiBen Bmom oyle deme canim bnmde direk sancim 5 dk da yada onun altinda surelerle geliyordu bi gttim 8 9 cm acilman var dendi direk catala alindim dogum icin bnde evde 4 saat cektim tas catlasin 4 cm acilmam var diye hayal ediyordum iki kati cikti😃
Bmom Meu-19 evet sancım gelmezse suni verilecek, düzenli yürüyüş squat pilates merdiven inip çıkma, ahududu yaprağı çayı içiyorum hurma yiyorum öyle
Efeela Benim ilk doğumda suyum geldikten sonra yarım saat içinde tam açılmam olmuştu 🤭herkesin bünyesi değişkenlik gösterir tabi ama dikkat edin aman deyim ☺️
Efeela Bu arada benim de dün nişan gelmişti ya bugün kasığımda sancılanma var sizin de öyle mi başladı ☺️
Bmom Efeela öyle başladı canım ama 2 saat sancidan sonra hiç bir şeyim kalmadi benim nişanım geçen hafta ilk geldi o günden beri parça parça geliyor