• Doğum
  • Sancılarım başladı 🙏🏻

Bmom Ayyy bende 39 oldum Rabbim kolaylık versin inşallah darısı bize 🙈

• Bmom bunu yanıtladı.
  • Bmom bunu beğendi.

Bmom inşallah sağlıcakla kucağına alırsın takip et sancı sıklığın azalınca git en mantıklısı

Bmom dün gece 5 dkda bir geliyor diye ben de acile gittm açıklığım 1 cmdi zaten ilerlememiş hiç. yatış dediler açılmam ilerlememiş diye eve geldim sancılarım da azaldı şimdi 39+0 ım nişanım da geldi beklemedeyim🤷🏼‍♀️ siz naptınız açılma ilerledi mi

• Bmom bunu yanıtladı.
    • Bmom bunu beğendi.

Bmom 4 cm ve ev mi😱 benimki 2ye ulaşsa direkt suni verin de doğurim artık diye bağırıcam😄😄

• Bmom bunu yanıtladı.
      • Bmom bunu beğendi.

denizkizim yok suni istemiyorum gittiği yere kadar gitsin kafasindayim 😂 ama Perşembeye kadar olmazsa yatış dedi doktorum bakalım

Bmom Bazen sancı durup da açılma devam edebiliyor kendini kontrol et cnm 🙏 inşallah sağ salim alırsın kucağına darısı biz diğer annelrre

• Bmom bunu yanıtladı.
          • Bmom bunu beğendi.

Bmom Rabbim yardımcın olsun canım bi avazda kucağına alırsın insallah

• Bmom bunu yanıtladı.
            • Bmom bunu beğendi.

Bmom ne guzel dogum baslamis canim o akinti rahim agzinin açıldığını gösteriyor hayrli dogumlarin olsun

Bmom oyle deme canim bnmde direk sancim 5 dk da yada onun altinda surelerle geliyordu bi gttim 8 9 cm acilman var dendi direk catala alindim dogum icin bnde evde 4 saat cektim tas catlasin 4 cm acilmam var diye hayal ediyordum iki kati cikti😃

• Bmom bunu yanıtladı.
              • Bmom bunu beğendi.