hemsirebirannee Selinbati Allah ın isimlerinden insana koymak islami açıdan uygun değşl diye biliyorum isterseniz bir araştırın
Selinbati hemsirebirannee araştırdım evet El-batın olarak geçiyor Allahin isminden sadece batın koymak da Bi sorun yokmuş
annesininmelegi41 Mavi34 özellikle ismini buna göre koyacağım çocuğumun, iş ortamında ki bey/hanım hitabına göre. İş arkadaşımın adı Hanım’dı kadına hanım hanım diyordum. Bide h harfini söyleyemiyoruz biz konuşurken kadına anım anım diyordum🤦🏼♀️
Mavi34 annesininmelegi41 ayy çok fenaymış 😊 zor isim koymamalı gercekten ilerde bize küfür etmesin bebeler 😀
sedakkan Arel koyacağız biz de nasipse hem anlamı güzel hem de Türkçe bir isim isimler sözlüğünde de geçiyor ☺️
annesininmelegi41 Mavi34 aynen öyle soyadına da uygun olsun bari sonra mahkemelerde uğraşmayalım bu ara popüler oldu mahkeme kararıyla ad değiştirmek 😂
Rabiatunaa ylz12 ilk oğlumun adı Ömer Halis gerçekten bziim için canını veren sehitlerimizdende koyabiliriz isimleri yaşasın onların sayesinde rahat yaşıyoruz :) şuan tekrar hamileyim Metehan veya Alpaslan koymayı düşünüyorum eğer erkek olursa
Gamzeozbek-1 Bizde oğuz koymaya karar verdik. Hoşuma giden isimlerde ediz - mert - ege - rüzgar- burak
Hmyraksoy ylz12 eşim Ahmet efe istiyor ben ısınımadım ne yazık ki😕 sizin gibi bekliyeyim şöyle bir köşe de😬♥️