NeSeli_Biyolog ylz12 Bende Meriç koymayı düşünüyorum inşallah. Bu isim konusunun biraz hissiyatlarla alakalı olduğunu da düşünüyorum.
Selinbati ylz12 bizde iki isim arasında kaldık Batın = Allahin 99 isminden birisi Batıbey = Üstün gelen gücü yeten galip olan bey.
Bebekhemsiresi-1 ylz12 Ben de düşündüm bulamadım en çok içime sindirdiğim Ekim 💛 oldu. Ekim’de doğacak ve Ekim’de evlendik. Oğlumuza da bu ismi vermeyi düşündük 😀
Mavi34 Selinbati batın daha güzel anlamda guzeltanidigom 2 kişi var karakter olarakta güzel insanlar. Batıbey resmi kurumda hitap anlamında ilerde zorluk çeker çocuk b3nce
hemsirebirannee Selinbati Allah ın isimlerinden insana koymak islami açıdan uygun değşl diye biliyorum isterseniz bir araştırın
Gulyuksel55 Efe Ali Efe Yağız Efe yada Yağız koymayı düşünüyordum ben erkek olsa ama dinen anlamı çok güzel 2 isim de Rıdvan ve Melik mış araştırmıştm
YunSer Fikir olur belki oğlumun ismi Sercan Aras ikinci yolda dedesi koydu Yunus Kaan 🙃 biz sevdik belki size de hoş gelir
Ayseee3434 ylz12 yani benim kulagima sonu an veya han ike biten isimler hep guzel gelir nedense erkan serkan berkan ayhan osman metehan tunahan alihan
annesininmelegi41 Mavi34 özellikle ismini buna göre koyacağım çocuğumun, iş ortamında ki bey/hanım hitabına göre. İş arkadaşımın adı Hanım’dı kadına hanım hanım diyordum. Bide h harfini söyleyemiyoruz biz konuşurken kadına anım anım diyordum🤦🏼♀️