Ilkayy Kızlar şimdi fitil attım vajinadan tam içine gitmiyor eklediğim zaman afif Fitil elime geliyor ucu normal mi
Zeynep616161 Ilkayy Esin yapsin, bende de acı verici oldu yapamadım Allah razı olsun, eşim hem oldukça içeri koyabildi hemde acim olmadi
1_minik Ilkayy canım eşinden yardım al yapınca da zaten hemen kalkma…yatağa yatıp bacaklarını kendine çekerek yapmalısın…
sumeyyee28 Ilkayy Bi fikrim yok canım bende fitil kullanıyorum itebildiğim kadar parmağımla ileri itiyorum en az 1 saat de uzanıyorum yerimden kalkmıyorum
Yenianneadayi2208 Ilkayy ama bir şekilde en ileri ittirmen gerek fitili yoksa tam olarak fayda göremeyebilirsin.
svdmm16 Ilkayy bugün öyle olsun canım kendinç kasma bidahakşne daha cok ittirirsin olmaynca zorlasanda gitmiyor bazen
Yenianneadayi2208 Ilkayy elini ıslatıp çömelerek dene o zaman canım. Bazen uzanırken yapıyordum bende ve zorlanıyordum.Fitil alışana kadar zor malesef
Ilkayy Yenianneadayi2208 yarın öyle denerim canım patlamış zaten birazdaha itirim dedim sarı bişey geldi elime
Yenianneadayi2208 Ilkayy zorlama o zaman yarın daha rahat olacaktır bir sonraki gün daha da rahat 😊 çok geçmiş olsun
Ilkayy Dilekcnkn ittiriyorum canım ama geri geldi hep patlamış şimdi az bişey daha itirim dedim baktım sarı bişey geldi elime yarın ıslatıp deniycem