Kızlar ben daha önce 3 bebeğimi kaybettim onun etkisi mi bilmiyorum aşırı derece de bebeğime zarar gelir diye korkuyorum pimpirikli ve vesveseliyim hep kaybettiklerim gözüm öneme gelip panik haline giriyorum kızlar kan sulandırıcı iğne kullanıyodum 0.4 doz testinden yetmiyo diye anlaşıldı ki ben yaptırdım doktorlar hep yeter dedi sabah akşam 0.4 kullanıyorum şimdi coraspirin kesildi leke oluyo diye ama şimdide içim içimi yiyo bu doz da yeterli gelir mi ya gelemezse diye pskolajim bozuldu bir olumsuzluk yazısı paylaşım görsem herhangi bi yerde oturup saatlerce düşünüyorum ne yapacağımı şaşırdım ve bu elimde değil kesinlikle ne yapmamı önerirsiniz bu şekilde düşünmemek için flim vs izliyorum ama yok olmuyo gözümü açıyorum düşünüyorum kapatana kadar artık yoruldum 4 kilo verdim olumsuzlukta yok hamd olsun tek taktığım kan sulandırıcı ipne yetiyo mu doktor güven diceksiniz evet bende derdim ama yaşadıklarımı yaşamasaydım eğer ki hep doktor ihmali oldum ve aylarca çektiğim zamanlar oldu 0.4 yeter dediği halde üstüne basa basa yetmediğini gördüm şimdi sabah akşam yeter mi diye düşünmekten perişan oldum 😢😞