Bende pcosluyum, 2 senedir çocuk istiyordum gecen sene öğrendim pcos olduğumu. Adetlerim çok düzensizdi hep hamile miyim diye gidip ancak ilaçla adet olabiliyordum. Klomen le yumurtaları büyütmeye çalıştık bi gelişme olmadı büyümediler. Ben stres oldukça durum daha da kötüleşti. En sonunda aşı olacağım için çocuk isteme olayına 3 4 ay ara vermeye daha sonra gerekirse tüp bebek tedavisi olmaya karar verdim. Ve nihayet çocuk için uğraşmadığım için kafam rahattı. 60 gün boyunca adet olmayınca test yaptım ve silik çizgiyi gördüm. Daha 4 haftalık hamileymişim. Şu an 9 haftalık olduk çok şükür. Yani arkadaşlar asıl mesele stres yapmamak ve kafa rahatlığı. Baktığımızda 45 gün sonra yumurtlama olmuş ve hamile kalmışım. Ovulasyon testi de çok yaptım daha önce onlar da ovulasyon olmayınca saçma sonuçlar gösteriyor bu da daha çok strese neden oluyor. Size tek tavsiyem kilo varsa sağlıklı beslenin spora başlayın ve kafanızı rahatlatın mucizeniz sizi bulacak. Allah’ım hepinize güzel haberi almayı nasip etsin.